MK34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Uzun süredir bu hatayı alıyorum. Hangi siteye baktıysam çözümünü bulamadım. Teşekkür ederim şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2025
Uzun süredir bu hatayı alıyorum. Hangi siteye baktıysam çözümünü bulamadım. Teşekkür ederim şimdiden.
Abdullah91 Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 410 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB Cinsiyet Erkek Meslek Otomasyon Teknikeri 3 Ağustos 2025 #2 Ubisoft connect bir şekilde engelleniyor olabilirmi ? Güvenlik duvarından kontrol etmediyseniz göz atın derim. Ekli değilse ekleyin ve izin verin. Artı 0 Eksi
Ubisoft connect bir şekilde engelleniyor olabilirmi ? Güvenlik duvarından kontrol etmediyseniz göz atın derim. Ekli değilse ekleyin ve izin verin.
KS KS MK34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 Abdullah91 dedi: Ubisoft Connect bir şekilde engelleniyor olabilir mi? Güvenlik duvarından kontrol etmediyseniz göz atın derim. Ekli değilse ekleyin ve izin verin. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarındada izinleri açık şekilde. Artı 0 Eksi
Abdullah91 dedi: Ubisoft Connect bir şekilde engelleniyor olabilir mi? Güvenlik duvarından kontrol etmediyseniz göz atın derim. Ekli değilse ekleyin ve izin verin. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarındada izinleri açık şekilde.