Instagram Giriş için SMS gelmiyor

tytoslannister

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu değiştirince çoğu hesaba giriş tekrar yaptım. Instagram'a telefon numaram kayıtlıydı ve SMS'le giriş yapıyordum. Ama şu an hiçbir şekilde SMS gelmiyor. Diğer uygulamalardam SMS alıyorum. Sadece Instagram'dan SMS gelmiyor, bunu yaşayan var mı? Nasıl çözeriz ya?

Bazen ben de aynı sorunu yaşıyorum bence genel olarak Instagram SMS'lerinde sorun var kimi zaman talebimden saatler sonra SMS geliyor çok fazla deneyince sapıtıyor biraz bekleyip tekrar deneyin.

Bende SMS üzerinden bu sorunu yaşıyordum sonra WhatsApp ve instagramı bağladım, WhatsApp üzerinden doğrulama kodları anında geliyor artık.

Hesabınıza giriş yaptığınız da sizde bu yolu deneyin bir daha sorun yaşamazsınız. WhatsApp üzerinden de

Evet SIM kartını başka telefona takıp denemek lazım.

Bende SMS üzerinden bu sorunu yaşıyordum sonra WhatsApp ve Instagram'ı bağladım, WhatsApp üzerinden doğrulama kodları anında geliyor artık.

Hesabınıza giriş yaptığınız da sizde bu yolu deneyin bir daha sorun yaşamazsınız. WhatsApp üzerinden de.

Yalnız şöyleki hesaba hiçbir şekilde giriş yapamıyorum maalesef Instagram'dan başka doğrulama kodları geliyor SMS ve WhatsApp için ama hesaba giriş kodları gelmiyor saatler oldu hala gelmedi mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı