Çözüldü Giriş ikonu nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xpyheral

Centipat
Daha fazla  
Screenshot_2024-08-18-22-21-03-789_com.miui.gallery-edit.jpg
Bir videoda gördüm, bu efekt mi yoksa kendisi mi değiştirmiş ya da farklı bir dağıtım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Plymouth teması. GNU/Linux işletim sistemlerinde boot sırasında görünür. Kendiniz özelleştirebilirsiniz.

İnternet üzerinden indirdiğiniz bir Plymouth temasını /usr/share/plymouth/themes/ dizinine atmalısınız.

Catppuccin Latte teması kuracaksınız diyelim. Temayı belirttiğim dizine attıktan sonra sudo update-alternatives --install /usr/share/plymouth/themes/default.plymouth default.plymouth /usr/share/plymouth/themes/catppuccin-latte/catppuccin-latte.plymouth 200 komutunu kullanmalısınız.

sudo update-alternatives --config default.plymouth komutuyla tema seçimimizi güncelleyelim.

sudo update-initramfs -u komutuyla da initramfs güncelledikten sonra sistemi yeniden başlatabilirsiniz.
Plymouth teması. GNU/Linux işletim sistemlerinde boot sırasında görünür. Kendiniz özelleştirebilirsiniz.

İnternet üzerinden indirdiğiniz bir Plymouth temasını /usr/share/plymouth/themes/ dizinine atmalısınız.

Catppuccin Latte teması kuracaksınız diyelim. Temayı belirttiğim dizine attıktan sonra sudo update-alternatives --install /usr/share/plymouth/themes/default.plymouth default.plymouth /usr/share/plymouth/themes/catppuccin-latte/catppuccin-latte.plymouth 200 komutunu kullanmalısınız.

sudo update-alternatives --config default.plymouth komutuyla tema seçimimizi güncelleyelim.

sudo update-initramfs -u komutuyla da initramfs güncelledikten sonra sistemi yeniden başlatabilirsiniz.

Çözüm

Ayrıca burada otomatik tema kurulumu yapabileceğiniz bir GitHub deposu bulunuyor. Temalara bakıp istediğinizi kurabilirsiniz.

Teşekkürler

Ayrıca burada otomatik tema kurulumu yapabileceğiniz bir Github deposu bulunuyor. Temalara bakıp istediğinizi kurabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu buldum ama beyaz renk nasıl kırmızı yapacağım

Son düzenleme:
Teşekkürler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu buldum ama beyaz renk nasıl kırmızı yapacağım

Komut kullanırken tema adına göre komutu değiştirin direkt videodakiyle aynı yazmak yerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı