Giriş seviye anakart, işlemci ve RAM tavsiyesi

Bütçe
10 bin-12 bin ₺

nirvana08

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ps5 kullanıyorum ancak cs2 gibi pcye özel oyunları oynamak için bir sistem kurma fikrim var. Kasa, depolama, fare, klavye, psu(850 watt) daha önce güçlü bir sistemim olup dağıttığım için var. Sadece anakart, işlemci, ram ve ekran kartı almam gerekiyor. Dediğim gibi derdim ps5 te olmayan oyunları orta ayarlarda vs. oynayabilmek. Önerilerinizi bekliyorum. (Hazır sistemleri diğer bileşenlerim zaten var olduğundan düşünmüyorum. Paranın tamamını bu 4 parçaya yatıracağım.) Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam ekran kartı, işlemci,ram Anakart için mi bütçe 12 bin lira?

i3 12100F işlemci RX 6600 hazır PC ya da R5 5500 RX 6600 hazır PC al kampanya falan olunca.

Taksitli alacağım hocam bu yüzden site üzerinden olmalı
Bütçen biraz az ama şu şekil olabilir.
Bunun üzerine bütçeye göre 2.el 6700xt yada 2.el 3060ti olabilir.

Anakart asus mu almak daha mantıklıdır gigabyte de zamanında sıkıntı çekmiştim bayağı.

Anakart asus mu almak daha mantıklıdır gigabyte de zamanında sıkıntı çekmiştim bayağı.
Değişebilirsiniz. Gigabyte'ın bu modelinde sorun yaşayacağınızı sanmam. Ama Asus alternatiflerine de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…