Amacım olabildiğince ucuza kalitesiz donanım kullanmadan bu işi kapatmak. Kasa ve PSU hakkında daha iyi bir seçenek biliyorsanız paylaşmanız beni çok mutlu eder. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Evet rx570 alabileceğimi biliyorum ancak işlemci ile darboğaz yapmaz mı?
Ayrıca normal işlemci ile AF arasındaki farkı kısaca açıklarsanız mutlu olurum
Anakart konusunda önerebileceğiniz bir şey yok mu?
Evet RX570 alabileceğimi biliyorum ancak işlemci ile darboğaz yapmaz mı?
Ayrıca normal işlemci ile af arasındaki farkı kısaca açıklarsanız mutlu olurum
anakart konusunda önerebileceğiniz bir şey yok mu?
Af yenilenmiş hali demek. Yani daha performanslı. R3 1200 AF ile RX 570 darboğaz yapmaz, içiniz rahat olsun . Anakart olarak ise en uygun B450M S2H öneririm. Eğer overclock yapmayacaksanız A320 alın.
Overclock yapmak gibi bir niyetim yok. Voltajının çok yüksek olmasından dolayı ömrünün az olacağını söyleyen çok oldu. Undervolt işlemine biraz bakacağım.
Peki kasa ve psu daha ucuza bulabilir miyim? Bildiğiniz önerebileceğiniz daha ucuz kasa+psu var mıdır?
Overclock yapmak gibi bir niyetim yok. Voltajının çok yüksek olmasından dolayı ömrünün az olacağını söyleyen çok oldu. Undervolt işlemine biraz bakacağım.
Peki kasa ve PSU daha ucuza bulabilir miyim? Bildiğiniz önerebileceğiniz daha ucuz kasa+PSU var mıdır?
Peki kasa ve psu daha ucuza bulabilir miyim? Bildiğiniz önerebileceğiniz daha ucuz kasa+psu var mıdır?