V vito454569 Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #1 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Tecnopat Sistem Tavsiyelerinde Giriş Seviye Oyuncu Sistemini Çok Beğendim Bütçemede Uygun Geliyor Ama Sistemdeki Ekran Kartının Markasını Modelini Anlayamadım Bunu Bana Açıklar mısınız. Ekran Kartı: Tümleşik Radeon R7
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Tecnopat Sistem Tavsiyelerinde Giriş Seviye Oyuncu Sistemini Çok Beğendim Bütçemede Uygun Geliyor Ama Sistemdeki Ekran Kartının Markasını Modelini Anlayamadım Bunu Bana Açıklar mısınız. Ekran Kartı: Tümleşik Radeon R7
D demironcel Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #2 İşlemciyle tümleşik demek. Yani ayrı bir ekran kartı kullanmayacaksın işlemcinin içindeki gpu' yu kullanacaksın. Markası AMD, modeli r7 250. Son düzenleme: 9 Eylül 2014
İşlemciyle tümleşik demek. Yani ayrı bir ekran kartı kullanmayacaksın işlemcinin içindeki gpu' yu kullanacaksın. Markası AMD, modeli r7 250.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 9 Eylül 2014 #3 Al bak kafana göre istediğini çıkar ekle. Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Eylül 2014 - Technopat