Giriş seviyesi için hangi direksiyon seti alınmalı?

Yomra

Hectopat
Daha fazla  
Giriş seviyesi olarak kendimi 2.el bır direksiyon seti almayı düşünüyorum fiyat konusunda fazla yükseltmek maalesef bütçe 10 kncivarlarinda istisnalar ile 11-12 k ya çıkabilir istediğim direksiyon setinde debriyaj-vites kesin olarak olmalı favori oyunum ETS 2 olsa da ralli oyunları ya da F1 tarzı oyunlarında seviyorum, G29 düşünüyordum sonra G920 düşünmeye başladım su aralar temiz bir T150 Pro düşünüyorum, sizce hangisini tercih etmeliyim? Ve direksiyon setini alırken nelere dikkat edilmeli? En çok önem verdiğim şeyler titreşim ve direksiyonun çok hafif olmaması sizce hangi direksiyon seti tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş seviyesi olarak kendimi 2.el bır direksiyon seti almayı düşünüyorum fiyat konusunda fazla yükseltmek maalesef bütçe 10 kncivarlarinda istisnalar ile 11-12 k ya çıkabilir istediğim direksiyon setinde debriyaj-vites kesin olarak olmalı favori oyunum ETS 2 olsa da ralli oyunları ya da F1 tarzı oyunlarında seviyorum, G29 düşünüyordum sonra G920 düşünmeye başladım su aralar temiz bir T150 Pro düşünüyorum, sizce hangisini tercih etmeliyim? Ve direksiyon setini alırken nelere dikkat edilmeli? En çok önem verdiğim şeyler titreşim ve direksiyonun çok hafif olmaması sizce hangi direksiyon seti tercih etmeliyim?

2.ele yönelmek mantıklı seçenek bu fiyat bandında. İllaki vitesli olsun diyorsan T150 Pro'yu yanında vitesle bu fiyata bulabileceğini zannetmiyorum. G29 ve G920 arasında kalacak bir durum yok tek farkları biri xbox/pc diğeri ps/pc uyumlu.

Ne tercih edeyim falan konusu;
FFB kesin olsun zaten sürüş hissiyatını sağlayan temel olay o. Bu fiyat bandında alternatif çarklı sistem yerine hibrit (çark+kayışlı) sistemlere yönelebilirsin T150 Pro, T248 bulabiliyorsan G29'dan iyi deneyim elde edersin ancak vitesten mahrum kalırsın. Vites konusunda ciddiysen bu fiyat bandında G29 gayet isabetli bir hedef.

2.ele yönelmek mantıklı seçenek bu fiyat bandında. İllaki vitesli olsun diyorsan T150 Pro'yu yanında vitesle bu fiyata bulabileceğini zannetmiyorum. G29 ve G920 arasında kalacak bir durum yok tek farkları biri xbox/pc diğeri ps/pc uyumlu.

FFB kesin olsun zaten sürüş hissiyatını sağlayan temel olay o. Bu fiyat bandında alternatif çarklı sistem yerine hibrit (çark+kayışlı) sistemlere yönelebilirsin T150 Pro, T248 bulabiliyorsan G29'dan iyi deneyim elde edersin ancak vitesten mahrum kalırsın. Vites konusunda ciddiysen bu fiyat bandında G29 gayet isabetli bir hedef.
Reis ben 9-9.5 uga pazarlıkla t150pro bulursam t150 pro alıp üstün Logitech shifter alsam g29 almaktan daha mantıklı bir tercih olurmu?

Pazarlikla 10 k ya bulurum gibi zorlasam

T150 prolarda dikkat edilmesi gereken şeyler varmı alırken? Birde g29 dan daha iyimidir?

Son düzenleme:
Reis ben 9-9.5 uga pazarlıkla T150Pro bulursam T150 Pro alıp üstün Logitech shifter alsam G29 almaktan daha mantıklı bir tercih olur mu?

Pazarlikla 10 k ya bulurum gibi zorlasam.

T150 Pro'larda dikkat edilmesi gereken şeyler var mı alırken? Bir de G29'dan daha iyi midir?

G29 ile FFB arasında neredeyse hiç fark yok fakat hibrit sistem olmasıyla G29'dan daha güncel bir sisteme sahip. T150Pro versiyonunu (t3pa pedallı) G29'dan daha çok öneririm.

Fakat vites konusu sizi G29a çok iter. G29u Thrustmaster cihazlarla kullanmak mümkün değil veya zor diye biliyorum. TH8s vites kullanmak durumunda kalırsınız o da G29 vitesinden daha iyi ancak fiyat farkı çok.

Vitesli almayı düşünüyorsanız ve bütçe sıkıntınız varsa sınır civarları G29+vites kombosuna yetiyorsa sizin için daha mantıklı.

Reis ben 9-9.5 uga pazarlıkla T150Pro bulursam T150 Pro alıp üstün Logitech shifter alsam G29 almaktan daha mantıklı bir tercih olur mu?

Pazarlikla 10 k ya bulurum gibi zorlasam.

T150 Pro'larda dikkat edilmesi gereken şeyler var mı alırken? Bir de G29'dan daha iyi midir?

Ayrıca mümkünse T248 ilanlarına da teklif yap, kendi fiyat bandına çekebilirsen.
Çarklı-hibrit-kayışlı-dd diye sıralayacağımız sistem türlerinde hibritin zirvesinde yer alıyor hatta t3pm pedallarından dolayı kayışlı sistemlere göre bile tercih edilme durumu olabiliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı