Giriş seviyesi masaüstü bilgisayar önerisi

LinkAdam

Hectopat
Selam arkadaşlar. Biliyorsunuz bazı sitelerde giriş seviyesinde bilgisayarlar oluyor. Bütçe fark etmez. Sizden ricam bana onlardan birini önermeniz, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Biliyorsunuz bazı sitelerde giriş seviyesinde bilgisayarlar oluyor. Bütçe fark etmez. Sizden ricam bana onlardan birini önermeniz, şimdiden teşekkürler.

Bütçe fark etmez ile muhtemelen kimse yardımcı olamaz hocam üç aşağı beş yukarı bir bütçeniz vardır?

Giriş seviyesi sorup bütçe fark etmez demek garip geldi 10k bir sistem göstersem alacakmışsınız gibi. Ama giriş seviyesi istemişsiniz.

Buyur kankam

Bütçe vermen daha iyi olur bütçen iyise giriş seviyesi sistem alman mantıksız olur en iyisi senin bütçeyi verip arkadaşların sana o bütçedeki en iyi sistemi önermesidir.

Daha ucuzunu toplayabilirsin de, toplamayabilirsin de. APU sistem isini gorur. Zaten butcen bu aralikta degilse PC almanin mantigi yok. Ustune biraz yok oyle al. (Butce tahmin yarismasi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…