Selam arkadaşlar. Biliyorsunuz bazı sitelerde giriş seviyesinde bilgisayarlar oluyor. Bütçe fark etmez. Sizden ricam bana onlardan birini önermeniz, şimdiden teşekkürler.
Selam arkadaşlar. Biliyorsunuz bazı sitelerde giriş seviyesinde bilgisayarlar oluyor. Bütçe fark etmez. Sizden ricam bana onlardan birini önermeniz, şimdiden teşekkürler.
Bütçe vermen daha iyi olur bütçen iyise giriş seviyesi sistem alman mantıksız olur en iyisi senin bütçeyi verip arkadaşların sana o bütçedeki en iyi sistemi önermesidir.
Daha ucuzunu toplayabilirsin de, toplamayabilirsin de. APU sistem isini gorur. Zaten butcen bu aralikta degilse PC almanin mantigi yok. Ustune biraz yok oyle al. (Butce tahmin yarismasi)
Sinerji Caspian APU Athlon 3000G 8GB 240GB SATA SSD fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun