İçerik üreticisiyim ve sesli anlatıma başlayacağım. Giriş seviyesi uygun fiyatlı mikrofon bakıyorum. Şu an piyasada en çok BM800 görüyorum güzel mi ya da onun yerine hangileri uygun olur tafsiyeniz nedir?
Hocam ben de yaka mikrofonları kullananları çok görüyorum. Yani illa önünüze mikrofon takmak yerine kablosuz type-c ve bilgisayara da takılabilen mikrofonlardan da düşünebilirsiniz. birçoğu giriş seviyesi masa mikrofonlarından çok daha iyi ses alıyor.
Hocam ben de yaka mikrofonları kullananları çok görüyorum. Yani illa önünüze mikrofon takmak yerine kablosuz type-c ve bilgisayara da takılabilen mikrofonlardan da düşünebilirsiniz. birçoğu giriş seviyesi masa mikrofonlarından çok daha iyi ses alıyor.
Coverzone Kablosuz Yaka Mikrofonu - Yaka Tipi, iPhone 16 & Type-C Uyumlu, PC Tablet, Canlı Yayın & Kayıt 1026 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunun gibi hocam. Tabi biraz daha yüksek fiyatlı ve daha kaliteli modeller de var. İncelemelerini izleyin ona göre karar verin.