Giriş seviyesi NVIDIA ekran kartı önerisi

CJ Dikkat

Hectopat
Çok bir bütçem yok. Şöyle güzel 2. el olur, giriş seviyesi bir NVIDIA ekran kartı önerir misiniz? Ryzen 3 3100 ile dar boğaz olmasın ama.
sadece CS:GO oynayacağım

Son düzenleme:
Çok bir bütçem yok. Şöyle güzel 2. el olur, giriş seviyesi bir NVIDIA ekran kartı önerir misiniz? Ryzen 3 3100 ile dar boğaz olmasın ama.
GTX 1050 veya GTX 1050 'nin Aero ITX Modelini de alabilirsin ben Aero ITX olanı kullanıyorum csgo da darboğazlı bir şekilde 120 fps alıyorum.

R7 240 sağlam kartdır darboğaz yapar mı bilmem araştır bir fiyatı da bayağı uygun @CJ Dikkat.
Pardon başlığa dikkat etmemişim Nvıdıa demişssin.

Ryzen 3100 bu bütçede kolay kolay darboğaz yapmaz, GTX 1660 SUPER bile alabilirsiniz. İşlemcinize güvenin.

2.el bütçenizi bilmesem de GTX 960, GTX 970'e falan bakabilirsiniz.

1650 Super.
Ryzen 3100 bu bütçede kolay kolay darboğaz yapmaz, GTX 1660 SUPER bile alabilirsiniz. İşlemcinize güvenin.

2.el bütçenizi bilmesem de GTX 960, GTX 970'e falan bakabilirsiniz.
Bütçesi çok yoktur diye 1650 Super önerdim. Bütçe varsa 1660 Super alabiliyorsanız alın tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…