Giriş seviyesi org önerisi

Finn03

Hectopat
Daha fazla  
İlk basta melodika ile temel notaları ögrendim yazılı olarak da dahil. Simdi bir org almayı planlıyorum. Benı idare edebilecek düsük bütceli bir org önerir misiniz? Bir de calan kisilerden bazı tavsiyeler alabilirim, simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak bütçenizi öğrenebilir miyim? Her fiyata uygun org önerebilirim.

Fıyatları hakkında cok bır bılgım yok ne kadar ucuz olursa o kadar ıyı benım ıcın tek ıstedıgım kalıtelı olması.

Fiyat performans bir orgu genelde 3500 ile 4000 TL gibi fiyattaki ürünlerden önerebilirim.
1:Midex PS-2300BK
Nedeni: Midex adlı marka gerçekten kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunar ve içinde işinize yarayabilecek ekipmanlar ile gönderilir. Ayrıca Türk malıdır.
2:Casio CTK-240H2
Nedeni: Casio gerçekten kaliteli ve bilindik bir marka tek dejavantajı sadece org verilmesi yanında hiçbir ekipman maalesef çıkmıyor extradan alıyorsunuz.
Bu orgları size önerebilirim. İnternette 1000 ile 2000 arasında başka orglar bulabilirsiniz fakat çoğu çöp oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Reis ben piyano ogrenmek ıstıyorum ayrıca 37 tuslu melodıkayla notaları falan ogrendım oldugu kadar bunlarla alıstırma yaparak 2 3 seneye pıyanoya gecıs yapacagım uygundur degılmı bunlar?

İsterseniz durumunuz yetiyorsa şimdiden piyano ile başlayabilirsiniz.

Reis ben piyano ogrenmek ıstıyorum ayrıca 37 tuslu melodıkayla notaları falan ogrendım oldugu kadar bunlarla alıstırma yaparak 2 3 seneye pıyanoya gecıs yapacagım uygundur degılmı bunlar?

Uygundur tabii ki.

İsterseniz durumunuz yetiyorsa şimdiden piyano ile başlayabilirsiniz.

Uygundur tabii ki.

Bütçem yok fakat bu org ile piyano arasında o kadar fark var mıdır piyano calan biri orgu rahatça calabılır mı ya da ıstedıgım sekılde orgla sarkı calabılırım degıl mı? Bu konu hakkında amatorum bıraz ama kolay ogrenen bırısıyım.

Evet çalabilirsin ama orgla piyano arasında ses tuş, ağırlığı gibi şeyler değişir. İkisinin de klavyesi aynıdır sadece orgdan piyanoya geçerken tuş ağırlığı yüzünden zorlanabilirsiniz.

Anladım cok sağ olun bu arada attıgınız 2 modeldede var mı bılmıyorum belki orglarda boyle bir ozellık var mı bılmıyorum kulaklıga takıp sadece sesı kulaklıktan duyabılıyoruz degıl mı? Komsuları falan rahatsız etmemek ıcın.

Evet öyle bu yüzden Midex olanı alın yanında kulaklıkta çıkıyor. Türk malı olması da bir avantaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…