Fightermehmet Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #11 DeSeRT_TR dedi: Dostum ne saçmalıyorsun sen. RX6500 , GTX 970 seviyesinde bir kart gibi olacak. Ne anlamı var o zaman. Kırp kırp, en son sana ekran kartının fanını verecekler eline. Koyun olmayın, tepki gösterin. Genişletmek için tıkla... Bazı insanların ihtiyacı olan şey zaten o seviyede bir kart.
DeSeRT_TR dedi: Dostum ne saçmalıyorsun sen. RX6500 , GTX 970 seviyesinde bir kart gibi olacak. Ne anlamı var o zaman. Kırp kırp, en son sana ekran kartının fanını verecekler eline. Koyun olmayın, tepki gösterin. Genişletmek için tıkla... Bazı insanların ihtiyacı olan şey zaten o seviyede bir kart.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.266 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #12 Fightermehmet dedi: Bazı insanların ihtiyacı olan şey zaten o seviyede bir kart. Genişletmek için tıkla... GTX970 değil de RX5500 serisinin gücünde olmasını bekliyorum ben hocam. Daha olanaklı gibi.
Fightermehmet dedi: Bazı insanların ihtiyacı olan şey zaten o seviyede bir kart. Genişletmek için tıkla... GTX970 değil de RX5500 serisinin gücünde olmasını bekliyorum ben hocam. Daha olanaklı gibi.