Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 590 Çözümler 3 30 Temmuz 2025 #1 Steam'den birden hesaptan atmış e postaya baktım sıkıntımı var diye giriş falan da yapılmamış, yani sonra girmeyi denerken bekletiyor biraz ve sonra bu E20 hata kodlu ekran geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2025
Steam'den birden hesaptan atmış e postaya baktım sıkıntımı var diye giriş falan da yapılmamış, yani sonra girmeyi denerken bekletiyor biraz ve sonra bu E20 hata kodlu ekran geliyor.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.995 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2025 #2 Haftalık bakımı yapılıyor. Onunla alakalı muhtemelen.
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 590 Çözümler 3 30 Temmuz 2025 #3 Carl CJ Johnson dedi: Haftalık bakımı yapılıyor. Onunla alakalı muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorunum çözüldü zaten kendiliğinden bakım olabilir ama öyle olduğunu düşünmüyorum normalde hiç olmuyordu bakım gününde.
Carl CJ Johnson dedi: Haftalık bakımı yapılıyor. Onunla alakalı muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorunum çözüldü zaten kendiliğinden bakım olabilir ama öyle olduğunu düşünmüyorum normalde hiç olmuyordu bakım gününde.