R Robertoo Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Rockstar Games'e giriş yaparken siyah ekran veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirirm? VPN açtım olmadı.
cagdasuino Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9300| GTX 1050 | 16 GB DDR4 | WD 1 TB HDD | ADATA LEGEND 800 M.2 SSD| İNTEL UHD 630 | Win11 and MacOS Monterey Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 Robertoo dedi: Robertoo dedi: Rockstar Games'e giriş yaparken siyah ekran veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirirm? VPN açtım olmadı. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Rockstar launcheri' kaldırıp oyunu tekrar aç otomatik yüklemesi lazım sonra tekrar girmeyi dene.
Robertoo dedi: Robertoo dedi: Rockstar Games'e giriş yaparken siyah ekran veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirirm? VPN açtım olmadı. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Rockstar launcheri' kaldırıp oyunu tekrar aç otomatik yüklemesi lazım sonra tekrar girmeyi dene.