Steam'e giremiyorum girmeye çalıştığımda böyle oluyor yüklü oyun dosyalarım olduğudan silemiyorum da. Ne yapacağım bilemedim sizde de böyle mi acaba? Steam'i 1 dosyasını falan silerek kendini yeniden yüklemesine zorlayabilir miyim?
Steam'i kaldırmak oyun dosyalarını kaldırmaz. Kaldırıp tekrar yükleyebilirsin.Steam'e giremiyorum girmeye çalıştığımda böyle oluyor yüklü oyun dosyalarım olduğudan silemiyorum da. Ne yapacağım bilemedim sizde de böyle mi acaba? Steam'i 1 dosyasını falan silerek kendini yeniden yüklemesine zorlayabilir miyim?
Steam'i kaldırmak oyun dosyalarını kaldırmaz. Kaldırıp tekrar yükleyebilirsin.
Steam'ı kaldırınca oyunları da siliyor kayıt dosyalarını silmese de oyunu baştan indirmek gerekiyor.Steam'i kaldırmak oyun dosyalarını kaldırmaz. Kaldırıp tekrar yükleyebilirsin.
Steam'ı kaldırınca oyunları da siliyor kayıt dosyalarını silmese de oyunu baştan indirmek gerekiyor.
Geçmiş olsunDostumuz sayesinde ona uyarak sildim ve evet her şey gitti sağ olsun.
Steam'ı kaldırınca oyunları da siliyor kayıt dosyalarını silmese de oyunu baştan indirmek gerekiyor.
Silmemesi lazım. Kütüphane dosyaları duruyor. Tekrar yükleyince kütüphaneleri ekliyorsun ve devam ediyorsun kaldığın yerden.Dostumuz sayesinde ona uyarak sildim ve evet her şey gitti sağ olsun.
Bunu kendin de deneyip öğrenebilirsin ve güncel bir şekilde deneyimlerini bizimle paylaşırsın.Silmemesi lazım. Kütüphane dosyaları duruyor. Tekrar yükleyince kütüphaneleri ekliyorsun ve devam ediyorsun kaldığın yerden.
Bunu kendin de deneyip öğrenebilirsin ve güncel bir şekilde deneyimlerini bizimle paylaşırsın.
Hazır denemişi varken.Bunu kendin de deneyip öğrenebilirsin ve güncel bir şekilde deneyimlerini bizimle paylaşırsın.
Diğer oyunlar silinmiş mi?Hocam benim farklı bir diskte oyun vardı o kalmış mesela tekrar indirken onu indirmemek için ne yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.