ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 503 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2025 #1 Merhaba, GeForce NOW almayı düşünüyorum fakat ödeme yaparken hep hata veriyor ama kart bilgilerinde hiçbir sıkıntı yoktu. Ondan sonra önce GeForce NOW'u indirip hesabıma girmeye çalışırken de hata verdiğini gördüm. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, GeForce NOW almayı düşünüyorum fakat ödeme yaparken hep hata veriyor ama kart bilgilerinde hiçbir sıkıntı yoktu. Ondan sonra önce GeForce NOW'u indirip hesabıma girmeye çalışırken de hata verdiğini gördüm. Yardımcı olur musunuz?
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 Müneccin miyiz biz? SS yok mu hata kodu falan yok mu? Bıktık arkadaş konu açıyorsanız şunları belirtin ya.
Müneccin miyiz biz? SS yok mu hata kodu falan yok mu? Bıktık arkadaş konu açıyorsanız şunları belirtin ya.
ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 503 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2025 #3 Zephyros dedi: Müneccin miyiz biz? SS yok mu hata kodu falan yok mu? Bıktık arkadaş konu açıyorsanız şunları belirtin ya. Genişletmek için tıkla... Hata kodu falan yok bir hata oluştu: Talebinizi işlerken beklenmedik bir hata oluştu. GeForce NOW uygulaması girerkende alttaki resim oluyor. Yazan da yok. Dosya Ekleri 1752946596386.png 13 KB · Görüntüleme: 21 1752946683219.png 17,9 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleme: 19 Temmuz 2025
Zephyros dedi: Müneccin miyiz biz? SS yok mu hata kodu falan yok mu? Bıktık arkadaş konu açıyorsanız şunları belirtin ya. Genişletmek için tıkla... Hata kodu falan yok bir hata oluştu: Talebinizi işlerken beklenmedik bir hata oluştu. GeForce NOW uygulaması girerkende alttaki resim oluyor. Yazan da yok.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.249 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 19 Temmuz 2025 #4 Sistemsel bir sorun, zira aynı durum bende de var. Biraz bekleyin düzelir.