Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:10 #1 Merhabalar , dün sorunsuzca girebildiğim Discord'a bugün hesabımdan atmış ve giriş yapa tıklıyorum, hiçbir şey olmuyor. Giriş yapa tıklıyorum dediğim gibi , ... geliyor ve tekrar giriş yap geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:54
Merhabalar , dün sorunsuzca girebildiğim Discord'a bugün hesabımdan atmış ve giriş yapa tıklıyorum, hiçbir şey olmuyor. Giriş yapa tıklıyorum dediğim gibi , ... geliyor ve tekrar giriş yap geliyor.
Çözüm Omer7hd Dün 19:45 Yeyil dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi hocam. Bir sorun vardı WARP'da galiba.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.804 Çözümler 2 Yer Beyşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:11 #2 Hangi VPN kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:12 #3 DublinDEI dedi: Hangi VPN kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam VPN değil de Cloudfare WARP kullanıyorum. Artı 0 Eksi
DublinDEI dedi: Hangi VPN kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam VPN değil de Cloudfare WARP kullanıyorum.
Yuii Kilopat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 480 Çözümler 3 Dün 19:13 #4 GoodbyeDPI turkey kullanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:14 #5 Yuii dedi: GoodbyeDPI turkey kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kuramam onu maalesef istesem kurarım da kurmadan çözüm var mıdır? Artı 0 Eksi
Yuii dedi: GoodbyeDPI turkey kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kuramam onu maalesef istesem kurarım da kurmadan çözüm var mıdır?
Yuii Kilopat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 480 Çözümler 3 Dün 19:14 #6 Omer7hd dedi: Hocam kuramam onu maalesef istesem kurarım da kurmadan çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Neden kuramıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Omer7hd dedi: Hocam kuramam onu maalesef istesem kurarım da kurmadan çözüm var mıdır? Genişletmek için tıkla... Neden kuramıyorsunuz?
KS KS Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:15 #7 Yuii dedi: Neden kuramıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Üşeniyorum hocam Artı 0 Eksi
corpapak Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600x - Zotac Rtx 5070 Twin Edge - Asus Prime B650M-R - Cooler Master Masterliquid Ml240l V2 - Fazeon 650W 80+ - Ram 2x16 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:16 #8 Omer7hd dedi: Üşeniyorum hocam Genişletmek için tıkla... Üşenmesen yüklerdin. Artı 0 Eksi
KS KS Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:17 #9 corpapak dedi: Üşenmesen yüklerdin. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI'den hariç bir çözümü yok mudur? Artı 0 Eksi
corpapak dedi: Üşenmesen yüklerdin. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI'den hariç bir çözümü yok mudur?
corpapak Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600x - Zotac Rtx 5070 Twin Edge - Asus Prime B650M-R - Cooler Master Masterliquid Ml240l V2 - Fazeon 650W 80+ - Ram 2x16 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:18 #10 Omer7hd dedi: GoodbyeDPI'den hariç bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorum hiç gecikmesiz kullanıyotum başka var mı bilmiyorum. Benim tavsiyem GoodbyeDPI kullan. İndirceksen rehber video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:47 Artı 0 Eksi
Omer7hd dedi: GoodbyeDPI'den hariç bir çözümü yok mudur? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorum hiç gecikmesiz kullanıyotum başka var mı bilmiyorum. Benim tavsiyem GoodbyeDPI kullan. İndirceksen rehber video var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et