Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:10 #1 Merhabalar , dün sorunsuzca girebildiğim Discord'a bugün hesabımdan atmış ve giriş yapa tıklıyorum, hiçbir şey olmuyor. Giriş yapa tıklıyorum dediğim gibi , ... geliyor ve tekrar giriş yap geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:54
Merhabalar , dün sorunsuzca girebildiğim Discord'a bugün hesabımdan atmış ve giriş yapa tıklıyorum, hiçbir şey olmuyor. Giriş yapa tıklıyorum dediğim gibi , ... geliyor ve tekrar giriş yap geliyor.
Çözüm Omer7hd Dün 19:45 Yeyil dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi hocam. Bir sorun vardı WARP'da galiba.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 409 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:18 #11 WARP muhtemelen rate limit yemiş ondan kalıyor orada. Başka VPN ile giriş yaparsan çözülebilir (örnk: ProtonVPN). Artı 0 Eksi
WARP muhtemelen rate limit yemiş ondan kalıyor orada. Başka VPN ile giriş yaparsan çözülebilir (örnk: ProtonVPN).
KS KS Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:19 #12 BlackJackS dedi: WARP muhtemelen rate limit yemiş ondan kalıyor orada. Başka VPN ile giriş yaparsan çözülebilir (örnk: ProtonVPN). Genişletmek için tıkla... Sağolun deneyeceğim. Artı 0 Eksi
BlackJackS dedi: WARP muhtemelen rate limit yemiş ondan kalıyor orada. Başka VPN ile giriş yaparsan çözülebilir (örnk: ProtonVPN). Genişletmek için tıkla... Sağolun deneyeceğim.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.889 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:23 #13 Şu an sorun var gibi. Bende splitwire ile giriyordum şu an giremiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:25 #14 Yeyil dedi: Şu an sorun var gibi. Bende splitwire ile giriyordum şu an giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle. Yeyil dedi: Şu an sorun var gibi. Bende splitwire ile giriyordum şu an giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Son düzenleme: Dün 19:44 Artı 0 Eksi
Yeyil dedi: Şu an sorun var gibi. Bende splitwire ile giriyordum şu an giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle. Yeyil dedi: Şu an sorun var gibi. Bende splitwire ile giriyordum şu an giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.889 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:45 #15 Omer7hd dedi: Büyük ihtimalle. Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 865 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:45 #16 Yeyil dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi hocam. Bir sorun vardı WARP'da galiba. Artı 0 Eksi Çözüm