E Efe Aykuş Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Steam'de aygıtlar sekmesinde çıkış yapılmış cihazlarda bir sürü cihaz var. Onları silmek istiyorum nasıl yapabilirim? Giriş yapmış olan tüm cihazlar benim sorun yok ama çok olduğu için silmek istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Steam'de aygıtlar sekmesinde çıkış yapılmış cihazlarda bir sürü cihaz var. Onları silmek istiyorum nasıl yapabilirim? Giriş yapmış olan tüm cihazlar benim sorun yok ama çok olduğu için silmek istedim.
Swoxre Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 174 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ İ5 12TH 16GB RAM Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Seçebilir şeklinde oturum kapatamazsınız hepsini kapatabiliyorsunuz sadece, üşenmiyorsanız hepsini kapatın
Seçebilir şeklinde oturum kapatamazsınız hepsini kapatabiliyorsunuz sadece, üşenmiyorsanız hepsini kapatın
E Efe Aykuş Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Swoxre dedi: Seçebilir şeklinde oturum kapatamazsınız hepsini kapatabiliyorsunuz sadece, üşenmiyorsanız hepsini kapatın Genişletmek için tıkla... bu oturumlar kapalı zaten
Swoxre dedi: Seçebilir şeklinde oturum kapatamazsınız hepsini kapatabiliyorsunuz sadece, üşenmiyorsanız hepsini kapatın Genişletmek için tıkla... bu oturumlar kapalı zaten