HainCrixus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Steam ile oyun açmaya çalıştığımda beni Ubisoft'a yönlendiriyor hesabıma giriş sağlayamıyorum. Hata kodu: Connection Lost'a Ubisoft service is not available at the moment. You can try again later or Switch to offline mode.
Steam ile oyun açmaya çalıştığımda beni Ubisoft'a yönlendiriyor hesabıma giriş sağlayamıyorum. Hata kodu: Connection Lost'a Ubisoft service is not available at the moment. You can try again later or Switch to offline mode.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 Güvenli interneti kapayabilirsin.
M mmrakca Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Alfha13 dedi: Güvenli interneti kapayabilirsin. Genişletmek için tıkla... nereden kapanıcak
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 mmrakca dedi: nereden kapanıcak Genişletmek için tıkla... İnternetin kimdense onun internet sitesinden veya uygulamasından kapatabiliyorsun. Olmazsa telefonla arayıp da kapatabilirsin.
mmrakca dedi: nereden kapanıcak Genişletmek için tıkla... İnternetin kimdense onun internet sitesinden veya uygulamasından kapatabiliyorsun. Olmazsa telefonla arayıp da kapatabilirsin.