Steam Giriş yapmaya çalışırken "hata kodu: E87" hatası

GEYMBEK

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram 16GB 32000mhz
Ekran kartı Nvidia 3060 12GB
Anakart A520m k V2
İslemci AMD ryzen 5 500
Merhaba. Steam'e giriş yapamıyorum. Hata kodu: E87.

Merhaba. Steam'e giriş yapamıyorum. Hata kodu: E87.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
başka bir konuda bu video atılmış ancak konunun sahibi 1 saat vs. bekledikten sonra çözüldü demiş.

Öncelikle bu hatanın genellikle internet bağlantı sorunlarıyla veya ağ yapılandırmanızla ilgili olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle yapabileceğiniz ilk şeylerden biri ağ bağlantınızı kontrol etmek ve her şeyin doğru çalıştığından emin olmaktır. Bağlantınız iyiyse sorunun çözülüp çözülmediğini görmek için yönlendiricinizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Yeniden başlatma işe yaramazsa başka bir seçenek de oynamaya çalıştığınız oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmektir. Bunu yapmak için şuraya gidin: Steam kütüphanesi, etkilenen oyuna sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. Ardından, “Yerel Dosyalar” sekmesine gidin ve “Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Kontrol Et” seçeneğine tıklayın. Steam, “hasarlı veya eksik” dosyaları kontrol etmeye başlayacak ve gerekirse bunları onaracaktır.

Kaynak: https://trucoteca.com/tr/solucion-al-error-e87-en-steam/

VPN ile dener misiniz.

Anladım teşekkürler.

VPN'le edniyorum bekleyin.

VPN'le oluyor VPN'yi kapatsam bir sorun olur mu?

Bekleyince düzeliyor haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler.

VPN'le edniyorum bekleyin.

VPN'le oluyor VPN'yi kapatsam bir sorun olur mu?

Bekleyince düzeliyor haberiniz olsun.
Bekleyince düzeliyor derken hocam.

VPN ile denedim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…