Rewgies Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Önceden sorun yoktu ama şimdi nedense böyle bir hata alıyorum nedense hesabıma giriş yapıyorum. Girişiniz yapılmaya çalışılırken bir hata oluştu. Daha sonra tekrar deneyin. Hatasının çözümü var mıdır? Dosya Ekleri bandicam 2024-09-18 16-42-48-186.jpg 37,8 KB · Görüntüleme: 95
Önceden sorun yoktu ama şimdi nedense böyle bir hata alıyorum nedense hesabıma giriş yapıyorum. Girişiniz yapılmaya çalışılırken bir hata oluştu. Daha sonra tekrar deneyin. Hatasının çözümü var mıdır?
Çözüm Klaizee 18 Eylül 2024 Genel kaynağı internet ile alakalı, modemi kapatıp açarak IP değiştirmeyi deneyebilirsin. VPN ile de giriş yapmayı deneyebilirsin.
Genel kaynağı internet ile alakalı, modemi kapatıp açarak IP değiştirmeyi deneyebilirsin. VPN ile de giriş yapmayı deneyebilirsin.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.506 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #2 Genel kaynağı internet ile alakalı, modemi kapatıp açarak IP değiştirmeyi deneyebilirsin. VPN ile de giriş yapmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Genel kaynağı internet ile alakalı, modemi kapatıp açarak IP değiştirmeyi deneyebilirsin. VPN ile de giriş yapmayı deneyebilirsin.