E ErdemSX Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Steam'e girerken giriş sorunu alıyorum. Giriş yaparken bir sorun oluştu diye. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2023
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #2 ErdemSX dedi: Steam'e girerken giriş sorunu alıyorum. Giriş yaparken bir sorun oluştu diye. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1792904 Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı bir hesaba mı girmeye çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
ErdemSX dedi: Steam'e girerken giriş sorunu alıyorum. Giriş yaparken bir sorun oluştu diye. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1792904 Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı bir hesaba mı girmeye çalışıyorsunuz?
KS KS E ErdemSX Femtopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 Öyle bir hesaba bir kere giriş yapmaya çalıştım sonra çıktım. Sonra kendi hesabıma girmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyor. Ban mıdır? Artı 0 Eksi
Öyle bir hesaba bir kere giriş yapmaya çalıştım sonra çıktım. Sonra kendi hesabıma girmeye çalışıyorum hep bu hatayı veriyor. Ban mıdır?