Girmek istediğim site VirusTotal'de virüs uyarısı verdi

Makaleler
1
Çerez vb. bilgileri kaydetmemesi için özel sekmeden (Edge kullanıyorum) bir siteye girdim (+18 değil) ve ardından sitenin URL'sini VirusTotal üzerinden tarattım. Tarama sonucunda sadece Avira - phishing - forcepoint threatseeker - suspicious uyarısını verdi.
Eklenti olarak uBlock Origin ve Privacy Badger var.
Antivirüs olarak da Kaspersky Free kullanıyorum. Kaspersky siteye girdiğimde ve kullandığımda herhangi bir uyarı vs. vermedi.
Herhangi bir sıkıntı var mıdır? Siteyi gönül rahatlığı ile kullanabilir miyim?
Linkin kısaltma hali temiz sonuç verdi ancak siteye girdiğimde açılan linkte bahsettiğim uyarıyı verdi sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ediyorum, içimi rahatlattınız.
Bu gibi durumlarda Kaspersky bir uyarı verir değil mi? Normalde virüslü olarak gördüğü sitelere bastığımda direk uyarı ekranı karşıma geliyor ancak özel sekmede olmam işleri değiştirir mi bilemedim.

Kaspersky varsa endise etmene gerek yok. Olasi bir problemde direkt gerekeni yapiyor zaten.

Kaspersky varsa endise etmene gerek yok. Olasi bir problemde direkt gerekeni yapiyor zaten.
Teşekkür ediyorum.

Kaspersky varsa endişe etmene gerek yok. Olasi bir problemde direkt gerekeni yapiyor zaten.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın.
Bu tür durumlarda özel sekmeden girmenin herhangi bir artısı var mı? Çerezleri kullanmaması adına vs.
bir de kesin bir sorun yoktur değil mi, herhangi bir ekstra sorun yok ancak içim tam rahat olmuş değil.

Teşekkür ediyorum.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın.
Bu tür durumlarda özel sekmeden girmenin herhangi bir artısı var mı? Çerezleri kullanmaması adına vs.
bir de kesin bir sorun yoktur değil mi, herhangi bir ekstra sorun yok ancak içim tam rahat olmuş değil.
Yani bu Çerezleri kullanarak Steam, Google hesabı patlatma vb. şeyler olmaz değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı