enesarda58 Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Gist (Gaming İstanbul)'e gitmek istiyorum. 2 bilet seçeneği var birisi normal öğrenci bileti bir tanesi kapı bileti. Kapı biletinin ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi? İlk kez gideceğim de.
Gist (Gaming İstanbul)'e gitmek istiyorum. 2 bilet seçeneği var birisi normal öğrenci bileti bir tanesi kapı bileti. Kapı biletinin ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi? İlk kez gideceğim de.
Tf2 Warrior Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Merhaba knk öğrendin mi neymiş
enesarda58 Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 Tf2 Warrior dedi: Merhaba kanka öğrendin mi neymiş. Genişletmek için tıkla... Orada elden nakitle alınan biletmiş kanka.
Tf2 Warrior dedi: Merhaba kanka öğrendin mi neymiş. Genişletmek için tıkla... Orada elden nakitle alınan biletmiş kanka.
Tf2 Warrior Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 enesarda58 dedi: Orada elden nakitle alınan biletmiş kanka. Genişletmek için tıkla... Anladım bro eyvallah. Bu arada gistin ilk günü nasıldı?
enesarda58 dedi: Orada elden nakitle alınan biletmiş kanka. Genişletmek için tıkla... Anladım bro eyvallah. Bu arada gistin ilk günü nasıldı?