Zaten yıllardır batıyoruz bunun sonu gelmeyecek mi? Çürüyüp gidecek miyiz? Ülke batıp tarihi eser mi olacak? Çok sıkıldım artık özellikle ekonomiden. Mülteci sıkıntısından bahsetmiyorum bile. Umudumu yitirdim sanirim. Çürüyüp gideceğiz ülkecek... Bunu okuyan herkesten görüşünü belirtmesini rica ediyorum iyi sosyaller.
Bu arada zaten batıştayız Türkiye yükselişe girmeden gerileme dönemine girdi bana göre bir daha da kurtulacağından ümidim kesildi daha 4 sene bekleyeceğiz yeni biri iktidara gelse bile çok zor olur ve dış güçlerin buna izin vereceğini zannedimiyorum.
Bu arada zaten batıştayız Türkiye yükselişe girmeden gerileme dönemine girdi bana göre bir daha da kurtulacağından ümidim kesildi daha 4 sene bekleyeceğiz yeni biri iktidara gelse bile çok zor olur ve dış güçlerin buna izin vereceğini zannedimiyorum.
Gün gelecek suriyeliler yüzünden azınlık durumuna düşeceğiz yani Suriyeli nüfusu bizi geçecek bu ha yarın ha bugün olur bir şey yapmadıkça bizim bu durumdan kurtulmamız imkansız ümit özdağmı diyeceksiniz ümit özdağ iktidara gelirse suriyelilerin tamamını göndermeye çalışır ama bu ab yasalarına aykırı olduğu için fena bir ambargo yiyeceğiz ve ekonomi tamamen çöküşe gelir ve büyük ihtimalle Türkiye ikiye bölünür halkça yarısı göndermeyelim mültecileri ekonomi batar der öbür tarafta hepsini göndererek ekonomi eskisi gibi olur der ve bana göre büyük ihtimalle Türkiye ikiye bölünür.
Hocam bende çıraklık meslekde okuyorum orada da durum berbat herkes kendini keko gibi göstermeye çalışıyor onlara özeniyor yani kendini Türk olarak benimseyen genç çok az kekolar da mikrop gibi çoğalıyor hepsi birbirine benziyor okulda aynı saç aynı kıyafet şekli.