Gitar çalmaya başlanır mı?

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce bir kez denemiştim ama hevesim hızlı kesilmişti hiçbir müzik aleti çalamadığım için bir şeyler öğrenmek istiyorum. İngilizce kursum olduğu için ekstra bir kursa gitme şansım olduğunu düşünmüyorum. Evde kendi halimde akşamları çalışarak ne kadar öğrenebilirim? İstediğim şarkıları çalabilecek düzeye gelsem benim için yeterli olur. Yapıp yapamayacağımı bilmediğim için çok fazla bir para vermek istemiyorum, başlangıç için ucuz hangi akustik ve klasik gitarları tavsiye edersiniz? 2.el olabilir dediğim gibi çok fazla para vermek istemiyorum.

Evde çook fazla şey öğrenebilirsin. Ben de evde öğrendim, klasik gitar mı istiyorsun? Youtube'daki dersler yeterince ogretici. Ama pes etme, yapamadıkça motive ol çok seversin.

Evde çook fazla şey öğrenebilirsin. Ben de evde öğrendim, klasik gitar mı istiyorsun? Youtube'daki dersler yeterince ogretici. Ama pes etme, yapamadıkça motive ol çok seversin.
Klasik ile akustik arasındaki farkı tam bilmiyorum. Geçen yıl 1 haftalığına arkadaşımdan almıştım biraz YouTube'dan izlemiştim ama zor gelmişti açıkcası pek cesaret edemiyorum. Aldıktan 1 hafta sonra bırakmaktan korkuyorum.

Akustiğin telleri daha sert. Klasiğin tellerinin yarısı plastik. Başlarda parmakların acıyabilir. Sonradan alışır hissetmezsin. 1 haftada bir şey olmayabilir zaten 1 haftada bırakmamalısın bir gelişme istiyorsan. Akustiğin sesine bak akustikler biraz daha pahalı olur genelde. Ama eğer çok beğenirsen akustik ile de başlayabilirsin. Ben şahsen akustiği çok daha fazla beğeniyorum. Sorun olursa sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…