Gitar Çalmaya Elektro Gitardan Başlamak

Schecter için Rock ve Alternatif metalde yetersiz deyip Fender Mustang almak? 🤣 Gitara kesinlikle lafım yok, aklınıza yatan gitarı almanız taraftarıyım her zaman. Ama gerekçeniz biraz saçma geldi. 🙂 Hayırlı olsun.

Schecter için Rock ve Alternatif metalde yetersiz deyip Fender Mustang almak? 🤣 Gitara kesinlikle lafım yok, aklınıza yatan gitarı almanız taraftarıyım her zaman. Ama gerekçeniz biraz saçma geldi. 🙂 Hayırlı olsun.
Ben kendi adıma yetersiz dememiştim aslında duyumlarım öyleydi. Teşekkür ederim ilginiz için.
Bu arada ben linki yanlış atmışım düzeltme yapayım mustang almadım yeni fark ettim onu. Fender Standard Stratocaster Brown Sunburst - Pau Ferro Elektro gitar bunu almıştım.
Bulunduğum şehirde farklı bir mağazadan aldım. Link temsil amaçlı. 😄

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı