Gitar çalmaya yeniden başlamak

ı love you

Hectopat
5 sene önce başladım gitar çalmaya. İlk 2 sene klasik gitar çaldım sonrasında elektroya geçtim. Ancak bu 5 senenin 3,5 senesinde falan aktif çaldım. Kolumu kırdığımdan uzunca bir süre çalmadım. 6 aydan beri şöyle böyle çalmaya çalışıyorum. Ancak hiçbir şekilde nereden başlayacağıma karar veremedim. Kursa gitmek istemiyorum. Çünkü altyapım iyi. Ama teknikten mi yoksa şarkı repertuarımı mı geliştirmem gerektiğine karar veremedim. Sizin öneriniz ne olur bu konuda? Bu arada gitarı elime alsam bile ne çalacağımı bulamıyorum. Bunu aşmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Sadece istediğin şeyleri çal. Bir şey için kendini şartlama bu zamanlarda.

Öncelikle her ne kadar 3.5 sene çalmış olsanız da çalmadığınız süre zarfında size büyük kayıplar yaratmıştır. Biraz teknik çalışın derim ben. En azından "Tamam ya artık rahat rahat şarkı çalmaya başlayabilirim" cümlesini kurana kadar teknik devam.. Daha sonrasında ise şarkı repertuarına yönelebilirsiniz.

Fakat zaten kendinize "şarkı çalmaya hazırım tekniğimde bir problem yok" diyorsanız o zaman tekniği çok çok az çalışarak şarkı repertuvarına ağırlık verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…