me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bu çatlak bir sorun olur mu? Dosya Ekleri 20231216_184857.jpg 70,3 KB · Görüntüleme: 100
Tuysuzlerrentacar Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 534 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 Orada büyürse sıkıntı gibi duruyor. Gitar için yapıştırıcılar var. Belki normal yapıştırıcılar da iş görür.
Orada büyürse sıkıntı gibi duruyor. Gitar için yapıştırıcılar var. Belki normal yapıştırıcılar da iş görür.
Single_factor Kilopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.344 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 17 Aralık 2023 #3 Bir şey anlaşılmıyor. Fotoğraf net değil ve uzak. Yakın çekim yapın ve tekrar paylaşın. Sapın diğer tarafında da var mı?
Bir şey anlaşılmıyor. Fotoğraf net değil ve uzak. Yakın çekim yapın ve tekrar paylaşın. Sapın diğer tarafında da var mı?
me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #4 Single_factor dedi: Bir şey anlaşılmıyor. Fotoğraf net değil ve uzak. Yakın çekim yapın ve tekrar paylaşın. Sapın diğer tarafında da var mı? Genişletmek için tıkla... Bu kadar çekebiliyorum. Dosya Ekleri resim1.jpg 53,1 KB · Görüntüleme: 56 resim2.jpg 85,2 KB · Görüntüleme: 44
Single_factor dedi: Bir şey anlaşılmıyor. Fotoğraf net değil ve uzak. Yakın çekim yapın ve tekrar paylaşın. Sapın diğer tarafında da var mı? Genişletmek için tıkla... Bu kadar çekebiliyorum.
Single_factor Kilopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.344 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 19 Aralık 2023 #5 Bu gitar o bölümden çatlamış ve daha önce tamir görmüş gibi. Gövde boyasından farklı bir renk var. Nereden kimden aldınız? Ve evet sıkıntı olur.
Bu gitar o bölümden çatlamış ve daha önce tamir görmüş gibi. Gövde boyasından farklı bir renk var. Nereden kimden aldınız? Ve evet sıkıntı olur.
me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #6 Single_factor dedi: Bu gitar o bölümden çatlamış ve daha önce tamir görmüş gibi. Gövde boyasından farklı bir renk var. Nereden kimden aldınız? Ve evet sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Siyah çizgileri diyorsanızo gitarın deseni gitarı bir müzik dükkanından aldım 0 gitardı.
Single_factor dedi: Bu gitar o bölümden çatlamış ve daha önce tamir görmüş gibi. Gövde boyasından farklı bir renk var. Nereden kimden aldınız? Ve evet sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Siyah çizgileri diyorsanızo gitarın deseni gitarı bir müzik dükkanından aldım 0 gitardı.
Single_factor Kilopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.344 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 20 Aralık 2023 #7 me1231 dedi: Siyah çizgileri diyorsanızo gitarın deseni gitarı bir müzik dükkanından aldım 0 gitardı. Genişletmek için tıkla... Siyah çizgileri demiyorum. İşaretlediğim yerlerde Kahverengi macun / boya var. Tamir görmüş. Müzik dükkanının ismini paylaşırsanız yanlışlıkla yolumuz düşmesin.
me1231 dedi: Siyah çizgileri diyorsanızo gitarın deseni gitarı bir müzik dükkanından aldım 0 gitardı. Genişletmek için tıkla... Siyah çizgileri demiyorum. İşaretlediğim yerlerde Kahverengi macun / boya var. Tamir görmüş. Müzik dükkanının ismini paylaşırsanız yanlışlıkla yolumuz düşmesin.
me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #8 Single_factor dedi: Siyah çizgileri demiyorum. İşaretlediğim yerlerde kahverengi macun / boya var. Tamir görmüş. Müzik dükkanının ismini paylaşırsanız yanlışlıkla yolumuz düşmesin. Eki Görüntüle 2059236 Genişletmek için tıkla... Peki bunların boya çatlağı olmadığına emin miyiz?
Single_factor dedi: Siyah çizgileri demiyorum. İşaretlediğim yerlerde kahverengi macun / boya var. Tamir görmüş. Müzik dükkanının ismini paylaşırsanız yanlışlıkla yolumuz düşmesin. Eki Görüntüle 2059236 Genişletmek için tıkla... Peki bunların boya çatlağı olmadığına emin miyiz?
W4rlock Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 767 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X RAM: 32GB (2x16) ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5 SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #9 Single_factor dedi: Siyah çizgileri demiyorum. İşaretlediğim yerlerde kahverengi macun / boya var. Tamir görmüş. Müzik dükkanının ismini paylaşırsanız yanlışlıkla yolumuz düşmesin. Eki Görüntüle 2059236 Genişletmek için tıkla... Orası ışık yansıması değil mi ya benmi öyle görüyorum biraz bulanık fotoğraf.
Single_factor dedi: Siyah çizgileri demiyorum. İşaretlediğim yerlerde kahverengi macun / boya var. Tamir görmüş. Müzik dükkanının ismini paylaşırsanız yanlışlıkla yolumuz düşmesin. Eki Görüntüle 2059236 Genişletmek için tıkla... Orası ışık yansıması değil mi ya benmi öyle görüyorum biraz bulanık fotoğraf.
Single_factor Kilopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.344 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 20 Aralık 2023 #10 me1231 dedi: Peki bunların boya çatlağı olmadığına emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Eminiz. Daha önce o kısım çatlamış ve macunlu / boyalı / cilalı bir şekilde tamir görmüş.
me1231 dedi: Peki bunların boya çatlağı olmadığına emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Eminiz. Daha önce o kısım çatlamış ve macunlu / boyalı / cilalı bir şekilde tamir görmüş.