Gitar ile The Last of Us müzikleri nasıl çalınır?

RK800

Decapat
Çalmayı çok az biliyorum o meşhur ana tema ve birkaç part II tema müziklerini nasıl çalabilirim?
Gustavo hocamızın minimal müzik stilini çok seven birisi olarak kolay olabileceğini düşünüyorum.(tabii ki yeaa)
Video, nota öneriniz varsa atabilirsiniz.
Ve gitarımın tellerinin sıkılığın tam olarak ayarlayamadım. Her tını için ne kadar sıkmamız gerekiyor? Ya da gevşetmemiz?
Bunun içinde bir öneriniz var mı?
Şimdiden çok teşekkürler🙂
Çalmayı istediklerim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Birincisi zor kabul ediyorum ama ikincisi belki yapılabilir.

Son düzenleme:
Hocam aksine çalımı en az karmaşık olan şarkı 1. şarkı YouTube'a şarkının ismini yazıp guitar Tab yazarsan çıkar şarkılar. Diğer şarkılara gelirsek basit karmaşık olmayan parçalar var seviyen ne bilmiyorum harmonic tekniği duydum 3. cü parçada mesela. İnternete Tab'larını aratarak çalabilirsin genel olarak arpej olarak ilerliyor zaten parçalar. Çalışırsan çalabileceğini düşünüyorum.

Sıkma gevşetme konusunda konuşursak bu parçaları standart akort ayarında çalabilirsin kafana göre sıkma hocam aman akort programı indir yoksa teli patlatabilirsin fazla sıkıp.

Hocam aksine çalımı en az karmaşık olan şarkı 1. şarkı YouTube'a şarkının ismini yazıp guitar Tab yazarsan çıkar şarkılar. Diğer şarkılara gelirsek basit karmaşık olmayan parçalar var seviyen ne bilmiyorum harmonic tekniği duydum 3. cü parçada mesela. İnternete Tab'larını aratarak çalabilirsin genel olarak arpej olarak ilerliyor zaten parçalar. Çalışırsan çalabileceğini düşünüyorum.

Sıkma gevşetme konusunda konuşursak bu parçaları standart akort ayarında çalabilirsin kafana göre sıkma hocam aman akort programı indir yoksa teli patlatabilirsin fazla sıkıp.
Sağolun

En kalın teli sıktıktan sonra artık hiç sıkamamaya başladım(siz yazmadan önce oldu😐)
Ne kadar sıksamda hep aynı gevşek halde çözüm var mıdır🙂

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı