ExisT Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 38 3 Mayıs 2023 #1 VoiceMeeter ile aktaramıyorum, nasıl yapacağım? @Sydraaa
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 ExisT dedi: VoiceMeeter ile aktaramıyorum, nasıl yapacağım? @Sydraaa Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü yüklediniz?
ExisT dedi: VoiceMeeter ile aktaramıyorum, nasıl yapacağım? @Sydraaa Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü yüklediniz?
ExisT Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 38 3 Mayıs 2023 #3 Sydraaa dedi: Hangi sürümü yüklediniz? Genişletmek için tıkla... tüm sürümlerini denedim.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #4 ExisT dedi: Tüm sürümlerini denedim. Genişletmek için tıkla... Patato sürümünü kurup tekrardan yorum bırakın. Etiketlemeyi unutmayın. Windows 10 ve üstü için geçerlidir bilginize.
ExisT dedi: Tüm sürümlerini denedim. Genişletmek için tıkla... Patato sürümünü kurup tekrardan yorum bırakın. Etiketlemeyi unutmayın. Windows 10 ve üstü için geçerlidir bilginize.