Gitar tavsiyesi

@eskilerin meraklisi
  1. SX Akustik
  2. Ibanez Akustik (Headstock kısmındaki soyulma önemsiz.)
  3. Almira diye bir markanın Akustiği
  4. Singer diye bir markanın Akustiği (Bare basma aleti diye bir şey yok. Adı kapodur. Sesi transpoze etmek için kullanılır.)
İlk almanız gereken 1 numara şeklinde önceliğe göre sıraladım. Daha uygunu yoktu. SX gitarda mesela pazarlığı dibine kadar yapın. Faydanıza olacaktır. Gitarı almadan önce sap ayarına bakın. Bahsettiğinin haricinde kırık soyulma var mı ona bakın. Tel yüksekliğine bakın. Hiç olmadı bir müzik mağazasına götürün.
İlanların sahiplerini tanımıyorum bu arada.

@eskilerin meraklisi
  1. SX Akustik
  2. Ibanez Akustik (Headstock kısmındaki soyulma önemsiz.)
  3. Almira diye bir markanın Akustiği
  4. Singer diye bir markanın Akustiği (Bare basma aleti diye bir şey yok. Adı kapodur. Sesi transpoze etmek için kullanılır.)
İlk almanız gereken 1 numara şeklinde önceliğe göre sıraladım. Daha uygunu yoktu. SX gitarda mesela pazarlığı dibine kadar yapın. Faydanıza olacaktır. Gitarı almadan önce sap ayarına bakın. Bahsettiğinin haricinde kırık soyulma var mı ona bakın. Tel yüksekliğine bakın. Hiç olmadı bir müzik mağazasına götürün.
İlanların sahiplerini tanımıyorum bu arada.
Teşekkürler.

Bence daha önemlisi hangi tür gitarı alırsan al, gitar çalmak bir anlık hevesin olarak kalmasın. Ben de 2 haftadır gitara başladım. Seninle aynı durumu yaşıyoruz. Yıllarca gitarım kılıfındaydı. Youtubedan çeşitli hocaların videolarıyla çalışıyorum. Bende klasik var, irademi sağlam tutup öğrendikten sonra bir tane akustik alacağım. Akustik gitarım olsa sonradan klasik alırdım. Sorun olursa cevaplarım. Bu arada ben de barış akarsu fanıyım. Gitara başlama nedenim o'dur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı