Elden almanı öneririm. Yeriniz neresi? 2. el önereceğim.Bütçemi artıramam maalesef akustik gitar önerebilir misiniz?
Elden almanı öneririm. Yeriniz neresi? 2. el önereceğim.Bütçemi artıramam maalesef akustik gitar önerebilir misiniz?
Konya Selçuklu.Elden almanı öneririm. Yeriniz neresi? 2. el önereceğim.
Teşekkürler.@eskilerin meraklisi
İlk almanız gereken 1 numara şeklinde önceliğe göre sıraladım. Daha uygunu yoktu. SX gitarda mesela pazarlığı dibine kadar yapın. Faydanıza olacaktır. Gitarı almadan önce sap ayarına bakın. Bahsettiğinin haricinde kırık soyulma var mı ona bakın. Tel yüksekliğine bakın. Hiç olmadı bir müzik mağazasına götürün.
- SX Akustik
- Ibanez Akustik (Headstock kısmındaki soyulma önemsiz.)
- Almira diye bir markanın Akustiği
- Singer diye bir markanın Akustiği (Bare basma aleti diye bir şey yok. Adı kapodur. Sesi transpoze etmek için kullanılır.)
İlanların sahiplerini tanımıyorum bu arada.
Demek istediğim bazen çok para vererek aldığın gitarlar dandik çıkabiliyor ve bunlar kabul edilmiyor."Biz sadece 'klasik gitar' eğitimi veriyoruz, içeriye elektro ile adım atamazsın." diye bir şey deniyorsa yukarıda bahsettiğim tarzda kurs yeridir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.