BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Merhaba. Kalimbamın üstünde iki tane çatlak var. Sesi bozmuyor ama ben yine de sağlamlaştırmak istiyorum. İnternette şeffaf oje kullanın diyor. Bunun için ne kullanabilirim?
Merhaba. Kalimbamın üstünde iki tane çatlak var. Sesi bozmuyor ama ben yine de sağlamlaştırmak istiyorum. İnternette şeffaf oje kullanın diyor. Bunun için ne kullanabilirim?
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #2 Bende kalimba kullanıyorum ama nasıl çatlattınız hocam üstelik 1 değil 2 çatlak. Bence sesi bozmuyorsa uğraşmaya değmez ama yine de siz bilirsiniz
Bende kalimba kullanıyorum ama nasıl çatlattınız hocam üstelik 1 değil 2 çatlak. Bence sesi bozmuyorsa uğraşmaya değmez ama yine de siz bilirsiniz
BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 Kod6007 dedi: Bende kalimba kullanıyorum ama nasıl çatlattınız hocam üstelik 1 değil 2 çatlak. Bence sesi bozmuyorsa uğraşmaya değmez ama yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bekleye bekleye çatlamış ama sese etkisi yok.
Kod6007 dedi: Bende kalimba kullanıyorum ama nasıl çatlattınız hocam üstelik 1 değil 2 çatlak. Bence sesi bozmuyorsa uğraşmaya değmez ama yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bekleye bekleye çatlamış ama sese etkisi yok.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.410 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 4 Nisan 2024 #4 Resim paylaşın. Çatlak var, çatlak var.