@WFaith
Öğrenmenin yaşı yoktur. Enstrüman her yaşta öğreninir. Başlangıç yaşınız ile ilgili endişeniz varsa emin olun kaybettiğiniz bir şey yok. Erken yaşta başlamak elbette avantajlıdır. Ancak sizin enstrümanda ustalaşmak gibi bir hedefiniz yoksa bunu dert etmeyin. Sevdiğiniz şarkıları çalabilir seviyeye erişebilirsiniz.
Kendi başınıza değil;
Ders alarak başlayın. Antalya da Akdeniz üniversitesinde jazz bölümü olduğunu biliyorum. Çok şanslısınız. Konservatuvar mezunları ve öğrencilerinden oluşan bir topluluk içindesiniz.
Eğitmen ile ilgili bir sorun
yaşamayacağınız bir şehir. İyi çalan değil,
eğitimli, müfredatı bilen ve eğitim verebilme kapasitesi olan kişilere yönelin. Kendi başına öğrenen, süper çalan biri isterse steve VAI olsun, ders alırsanız sadece vaktinizi harcar.
alt + Tab da bir oyunum olur o da çok zamanımı alıyor ve oyun oynadığım zamanı boşa harcanan zaman gibi hissediyorum. Günde 3-4 saat oynadığım zamanlar oluyor.
Bu durum bende de söz konusu, Müzisyen olmak ile birlikte 3D animatörüm. 8-10 saatimi sadece 5 saniyelik bir animasyon yapıcam diye yerken, beynimi bir yerlere kaçırmam gerekiyor.
alt + tab da Armoni ile ilgili eğitimler, egzersizler olsun. Müzik matematik gibidir. Bir çok formül, denklem bulunur. Emin olun, oyunlardan alacağınız keyfi alırsınız. Hem de işinize yarayacak yetkinliğe vesile olur bu zamanlar.
Gitar amfi konusunda, üstteki mesajlarda bahsedilmiş. Doğru yönlendirmeler yapılmış. Öğrenmek sabır ve zaman ister. Ustalaşmak ise ömür alır. Sabırlı olun, acele etmeyin.