xDark7 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 30 Eylül 2024 #1 Akor geçişlerini yapamıyorum. Şu anda bildiğim temel am dm e em akorları var 4 tane. Diğer hangi akorları öğrenmeleriyim? Ritim konusunda nasıl çalışmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024
Akor geçişlerini yapamıyorum. Şu anda bildiğim temel am dm e em akorları var 4 tane. Diğer hangi akorları öğrenmeleriyim? Ritim konusunda nasıl çalışmalıyım?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.438 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 30 Eylül 2024 #2 Ders alarak ilerlemeniz gerekiyor. Ritm tekniklerini ve akor geçişlerini / çeşitlerini en doğru şekilde bu sayede öğrenebilirsiniz. Buradan size yapılacak çalım teknikleri önerileri sadece kafanızı karıştırır ve hatalı ilerlemenize sebep olacaktır.
Ders alarak ilerlemeniz gerekiyor. Ritm tekniklerini ve akor geçişlerini / çeşitlerini en doğru şekilde bu sayede öğrenebilirsiniz. Buradan size yapılacak çalım teknikleri önerileri sadece kafanızı karıştırır ve hatalı ilerlemenize sebep olacaktır.