Gitarda akort düzeni nasıl değiştirilir?

Bedoskii

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar gitarım standart olarak E A D G B E olarak ayarlı. Tüm telleri bemol olarak değiştireceğim fakat nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Akort uygulamalarından bulamadım bemol ayarını. Nasıl yapacağımı bilen var mı?

Youtube üzerinden istediğin akort düzenini girip şu tarz videoları dinleyerek yapabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya da chromatic tuner edineceksin elinin altında olsun istiyorsan.

Fender tune uygulamasında alternate tuning yapılıyordu, half step down sizin istediğiniz sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-06-17-33-17-839_com.fender.tuner.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 28

Guitar tunada ayarı olması lazım ben oradan yapıyorum.

Guitar tuna kullanıyorum ama bulamadım ayarı. Nasıl yapacağım?

Uygulama açıldıktan sonra üstte yazan guitartuna yazısının altındaki guitar 6-string kısmına tıkla, oradan aşağı in all instruments kategorisinden guitarı seçip gerekli olan akortu bulup ona tıklayacaksın.

Kilitli gösteriyor. Sanırım ücretli versiyon için var.

Söylediklerime ek olarak bu siteleri kullanabilirsin.

Telleri bemol ya da başka bir set olarak değiştirdiğinizde, gitarın bütün ergonomisi değişir. Köprü, saddle, sap, ve tel yükseklik ayarı yapmanız gerekir. Canınız istediğinizde kolayca değiştireceğiniz bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…