Gitarda "Sus" nasıl yapılır?

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, sorum aşağıdaki bıraktığım videonun 2:43 dakikasındaki öğreten kişinin yaptığı sus işareti nasıl yapılır? Araştırdım fakat bir tane video buldum o da bundan çok farklı onu da yapamadım. Gitarın tellerine hafif vuruyorum bu sese biraz yakın çıkıyor ama gitara da geliyor arada ses bozuluyor bundan dolayı. Nasıl yapabileceğimi söylerseniz ya da yapılış videosunu bilen varsa atarsa sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Epey iyi göstermiş aslında. Dürüst olmak gerekirse çok katı bir teknik değil zaten, nasıl rahat ediyorsanız öyle yapabilirsiniz. Bu arkadaş illaki baş parmağıyla dokunmak için kasıyor gibi biraz, belki o kafa karıştırmıştır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 dakikalık video, uzun bile. Yeterince açıklayıcı olur umarım.

Teşekkür ederim izleyeceğim hocam birazdan, attığım videodaki adam aslında gösteriyor, biraz deneme yaparak yaptığına yaklaştım ama tam yapamadığım için konuyu açmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…