hocam asio4all için sürücüleri indirmem rağmen giriş kablosunu 2 portta da algılamıyor. Bias için de ses her zaman bozuktu. Ve açıkçası çalış tekniğinden olduğunu sanmıyorum çünkü bir şey çalmadan 2 tele vurunca da gürültü geliyor.

hocam asio4all için sürücüleri indirmem rağmen giriş kablosunu 2 portta da algılamıyor.
Asio4rall kendi Asio sürücüsü olan ses kartları için kullanılmaz.
M-Audio ses kartının kendive ait ASIO sürücüleri mevcut. Başkasına ihtiyacınız yok ve doğru çalışmaz.
Bias için de ses her zaman bozuktu. Ve açıkçası çalış tekniğinden olduğunu sanmıyorum çünkü bir şey çalmadan 2 tele vurunca da gürültü geliyor.
Başlangıç seviyesinde kontrol edemeyeceğiniz için ses kartı kullanılılması tavsiye edilmez. Amfi kullanılması gereklidir. Bozuk / gürültülü dediğiniz sesi bir tanımlamamız gerekiyor. Bu bir sorun olmayabilir.
Bir ses yada video dosyası paylaşırsanız size problemin nerede olduğunu söyleyebilirim.

Bir müzik mağazasına götürdüm ve sıkıntı olmadığını öğrendim. Kullandığım presetler ve temiz çalmadığım için çok gürültülü geliyormuş. Ancak şimdi de 6.35ten 3.5mme ye dönüştürücü aldım. Onda da ses çok basslı geliyor. dediğim gibi bir 6.35mm kulaklık alırsam daha iyi performans alıcağımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…