Sergio Marquina Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 275 12 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhabalar. Cover videolarımı YouTube'da paylaşmak istiyorum ancak hafiften de ses lezzetlensin istiyorum çok abartmadan, hangi programı önerebilirsiniz ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar merhabalar. Cover videolarımı YouTube'da paylaşmak istiyorum ancak hafiften de ses lezzetlensin istiyorum çok abartmadan, hangi programı önerebilirsiniz ne yapmamı tavsiye edersiniz?
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 12 Mart 2021 #2 Eğer kamera ile kayıt alıyorsan pek bir şey olacağını sanmam.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 12 Mart 2021 #3 Audacity üzerinden basit işleri yapabilirsiniz. Çok abartmadan reverb echo falan koyabilirsiniz mesela.
Audacity üzerinden basit işleri yapabilirsiniz. Çok abartmadan reverb echo falan koyabilirsiniz mesela.
Sergio Marquina Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 275 12 Mart 2021 #4 blavlmao dedi: Audacity üzerinden basit işleri yapabilirsiniz. Çok abartmadan reverb echo falan koyabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim usta sanırım aradığım şey bu.
blavlmao dedi: Audacity üzerinden basit işleri yapabilirsiniz. Çok abartmadan reverb echo falan koyabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim usta sanırım aradığım şey bu.