Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Eylül 2022 #11 Bomboş takıldığının göstergesi bence. Dobra konuşmak gerekirse.
seffabullut Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #12 Kısacı dedi: Bomboş takıldığının göstergesi bence. Dobra konuşmak gerekirse. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle ama sorun o bomboş zamanı değerlendirememek. Ders çalışıyorum biraz zaman geçiyor. Ama ondan sonrası boşluk.
Kısacı dedi: Bomboş takıldığının göstergesi bence. Dobra konuşmak gerekirse. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle ama sorun o bomboş zamanı değerlendirememek. Ders çalışıyorum biraz zaman geçiyor. Ama ondan sonrası boşluk.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Eylül 2022 #13 seffabullut dedi: Zaten öyle ama sorun o bomboş zamanı değerlendirememek. Ders çalışıyorum biraz zaman geçiyor. Ama ondan sonrası boşluk. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmaktan daha önemli konular var hayatta. Kendini tanımak için birkaç girişimde bulunabilirsin. Spora yazılmak, bir işe girmek ki işe girmeyi tavsiye ederim. Yeni bir ortama girmek vs. vs.
seffabullut dedi: Zaten öyle ama sorun o bomboş zamanı değerlendirememek. Ders çalışıyorum biraz zaman geçiyor. Ama ondan sonrası boşluk. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmaktan daha önemli konular var hayatta. Kendini tanımak için birkaç girişimde bulunabilirsin. Spora yazılmak, bir işe girmek ki işe girmeyi tavsiye ederim. Yeni bir ortama girmek vs. vs.