Zwaiyr Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #1 Bir tanıdıgıma bir şey sormuştum bana githack linki yolladı RAW. Githack diye başlıyordu üstüne bastığımda auto.bat diye bir şey indirdi nedir bu?
Bir tanıdıgıma bir şey sormuştum bana githack linki yolladı RAW. Githack diye başlıyordu üstüne bastığımda auto.bat diye bir şey indirdi nedir bu?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.510 Çözümler 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:10 #2 Ne sordunuz da yolladı? İçindeki kodlar ne? Bat ise, kodlar gözükmesi lazım düzenle dediğinizde.
Zwaiyr Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:11 #3 TheMaZi dedi: Ne sordunuz da yolladı? İçindeki kodlar ne? Bat ise, kodlar gözükmesi lazım düzenle dediğinizde. Genişletmek için tıkla... Reklamsız spotify sormuştum SpotX var içinde fakat baştaki uzantı korkuttu
TheMaZi dedi: Ne sordunuz da yolladı? İçindeki kodlar ne? Bat ise, kodlar gözükmesi lazım düzenle dediğinizde. Genişletmek için tıkla... Reklamsız spotify sormuştum SpotX var içinde fakat baştaki uzantı korkuttu