Gittigidiyor evinigüzellestir satıcısı güvenilir mi?

IVArfrost

Kilopat
Bu satıcı güvenilir midir? Alışveriş yapan var mı? Yorumlarda kargo konusunda çok sıkıntı gözüküyordur. Puanı %92 fakat emin olamadım. Bir de normal fiyatın baya altında satıyorlar, ondan dolayı merak ettim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Puanı %92 diyorsunuz güvenilirdir büyük ihtimalle ödeme şekli zaten kargo elinize ulaşınca gerçekleşiyor üründe sıkıntı varsa geri yollarsınız.

Bence mağaza puanı düşük biraz uğraştırabilir !

Site soranı gördüm site için satıcı soruyorsun bilemedim şimdi adam güvenilir olmasaydı şimdiye kadar şikayet alır kapatılırdı o satıcı.

Türk insanına yaranamazsın. Hepsiburada 1 yıldız yorumlara bakıyorum 1-2 gün geç geldi diyen var bunun için düşük veren de var.
Gereksiz verilen bir yıldız iyi satıcıyı 98'e çeker 92'ye çekmez, 10 kişiden 1 kişi memnun değilse bence biraz tedbirli olmak lazın.

Herkes kargodan şikayetçi de ben de ondan korktum üstelik ürün resimleri yanlıştı neyse teşekkürler.
Konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…