Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB 192Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
2.100 TL gibi bir fiyatı var cuma gününü beklemeni tavsiye ederim. İncehesap mağazasının Gaming geceleri oluyor bu önerdiğim 3 fanlı kart en son yapılan Gaming gecesinde 1.800 TL'ye düşmüştü limit çıkmadığı için alamamıştım.
Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB 192Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aynı kartın OC'siz olanını kullanıyorum. OC'siz olduğu için 1800 liraya bulmuştum. Sıcaklık değerleri 8 saat aralıksız Assassin's Creed Odyssey oynamama rağmen 75'in üstüne çıkmamıştı. Fanları sessiz modda kullanmama rağmen olan sıcaklıklar bunlar.
2.100 TL gibi bir fiyatı var cuma gününü beklemeni tavsiye ederim. İncehesap mağazasının Gaming geceleri oluyor bu önerdiğim 3 fanlı kart en son yapılan Gaming gecesinde 1.800 TL'ye düşmüştü limit çıkmadığı için alamamıştım.
Evet çok doğru ben de görmüştüm 1850 lira civarıydı sanırım. Bu gaming gecesiyle ilgili çok konuşuluyor iade ürün durumu vs. hatta konular da açıldı ama fiyatları gerçekten çok cazip ve piyasa altı oluyor umarım böyle bir durum yoktur.