EienCure Decapat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 208 17 Haziran 2019 #1 Gigabyte Rx 580 Aorus 4gb Gddr5 256bit Ekran Kartı Outlet - GittiGidiyor burada gördüğüm ürün beni şaşırttı. Fiyatına gore oldukça uygun. Bunlara guvenilir mi, sorunlu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2019
Gigabyte Rx 580 Aorus 4gb Gddr5 256bit Ekran Kartı Outlet - GittiGidiyor burada gördüğüm ürün beni şaşırttı. Fiyatına gore oldukça uygun. Bunlara guvenilir mi, sorunlu mudur?
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.417 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2019 #2 Garanti süresi 3 ay altı yazıyor. Ne olduğu belirsiz bir ekran kartı. 2. el ekran kartı alıyorsun. Test edip alma imkanın yok. Ne geldiyse onu kullanacaksın. Türk E-Ticaret sitelerinin garanti ve iade sürecini hiç sevmediğim için ben almazdım.
Garanti süresi 3 ay altı yazıyor. Ne olduğu belirsiz bir ekran kartı. 2. el ekran kartı alıyorsun. Test edip alma imkanın yok. Ne geldiyse onu kullanacaksın. Türk E-Ticaret sitelerinin garanti ve iade sürecini hiç sevmediğim için ben almazdım.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.124 Makaleler 3 Çözümler 4 17 Haziran 2019 #3 Ürün 2. elden hallice. Sergilenmiş, kullanılmış görmeye gelen herkes bir tutam ellemiş olacak ki bu kadar ucuz.
Ürün 2. elden hallice. Sergilenmiş, kullanılmış görmeye gelen herkes bir tutam ellemiş olacak ki bu kadar ucuz.
burakdudoglu Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Tasarımcı 17 Haziran 2019 #4 EienCure dedi: Gigabyte Rx 580 Aorus 4gb Gddr5 256bit Ekran Kartı Outlet - GittiGidiyor burada gördüğüm ürün beni şaşırttı. Fiyatına gore oldukça uygun. Bunlara guvenilir mi, sorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... KDV indiirmlerinde 1000 TL ye kadar düşüyor 4 GB modeller ne gereği var derler... 2 3 yıl garantili 0 kart mı yoksa 2. elden hallice olan mı ? diye kendine sormalısın
EienCure dedi: Gigabyte Rx 580 Aorus 4gb Gddr5 256bit Ekran Kartı Outlet - GittiGidiyor burada gördüğüm ürün beni şaşırttı. Fiyatına gore oldukça uygun. Bunlara guvenilir mi, sorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... KDV indiirmlerinde 1000 TL ye kadar düşüyor 4 GB modeller ne gereği var derler... 2 3 yıl garantili 0 kart mı yoksa 2. elden hallice olan mı ? diye kendine sormalısın
EienCure Decapat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 208 19 Haziran 2019 #5 burakdudoglu dedi: KDV indiirmlerinde 1000 TL ye kadar düşüyor 4 GB modeller ne gereği var derler... 2 3 yıl garantili 0 kart mı yoksa 2. elden hallice olan mı ? diye kendine sormalısın Genişletmek için tıkla... Sorum olacaktı. Peki ya agustosa kadar ne olur ekran kartı fiyatları? Düşer mi artar mi? 7 Temmuz'dan sonra düşer diye ümit ediyorum.
burakdudoglu dedi: KDV indiirmlerinde 1000 TL ye kadar düşüyor 4 GB modeller ne gereği var derler... 2 3 yıl garantili 0 kart mı yoksa 2. elden hallice olan mı ? diye kendine sormalısın Genişletmek için tıkla... Sorum olacaktı. Peki ya agustosa kadar ne olur ekran kartı fiyatları? Düşer mi artar mi? 7 Temmuz'dan sonra düşer diye ümit ediyorum.
burakdudoglu Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Tasarımcı 19 Haziran 2019 #6 EienCure dedi: Sorum olacaktı. Peki ya agustosa kadar ne olur ekran kartı fiyatları? Düşer mi artar mi? 7 Temmuz'dan sonra düşer diye ümit ediyorum. Genişletmek için tıkla... Dolar ne olur bilemem Bu ülkede ne olacağı belli olmaz. İndirim vs takip edersen yine yakın fiyatlara alırsın.
EienCure dedi: Sorum olacaktı. Peki ya agustosa kadar ne olur ekran kartı fiyatları? Düşer mi artar mi? 7 Temmuz'dan sonra düşer diye ümit ediyorum. Genişletmek için tıkla... Dolar ne olur bilemem Bu ülkede ne olacağı belli olmaz. İndirim vs takip edersen yine yakın fiyatlara alırsın.
EienCure Decapat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 208 22 Haziran 2019 #7 burakdudoglu dedi: Dolar ne olur bilemem Bu ülkede ne olacağı belli olmaz. İndirim vs takip edersen yine yakın fiyatlara alırsın. Genişletmek için tıkla... Ah keske tek sorun dolar olsa. Miningciler ekran kartı bırakmıyor ki piyasada.
burakdudoglu dedi: Dolar ne olur bilemem Bu ülkede ne olacağı belli olmaz. İndirim vs takip edersen yine yakın fiyatlara alırsın. Genişletmek için tıkla... Ah keske tek sorun dolar olsa. Miningciler ekran kartı bırakmıyor ki piyasada.