SirYesSir Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 GittiGidiyor'dan kod almayı düşünüyorum fiyatları çok uygun 2 aylık alıp deneyeyim diyorum. Bu kodlar çalışmazsa ne yapmalıyım?
GittiGidiyor'dan kod almayı düşünüyorum fiyatları çok uygun 2 aylık alıp deneyeyim diyorum. Bu kodlar çalışmazsa ne yapmalıyım?
5 529616 Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 8 Nisan 2022 #3 Güvenilir bir yerden alırsanız zaten sıkıntı çıkmaz eğer bir sorun çıkarsa gittigidiyora yazarsınız. Ama önerim kendi sitesinden almaniz.
Güvenilir bir yerden alırsanız zaten sıkıntı çıkmaz eğer bir sorun çıkarsa gittigidiyora yazarsınız. Ama önerim kendi sitesinden almaniz.
SirYesSir Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #4 529616 dedi: Güvenilir bir yerden alırsanız zaten sıkıntı çıkmaz eğer bir sorun çıkarsa gittigidiyora yazarsınız. Ama önerim kendi sitesinden almaniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi sitesi çok pahalı ondan dolayı bu siteyi tercih ettim 12 TL'ye satıyorlar. Thundem dedi: İade etmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam iadenin geçersiz olduğunu yazmışlar onuda anlamadım.
529616 dedi: Güvenilir bir yerden alırsanız zaten sıkıntı çıkmaz eğer bir sorun çıkarsa gittigidiyora yazarsınız. Ama önerim kendi sitesinden almaniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi sitesi çok pahalı ondan dolayı bu siteyi tercih ettim 12 TL'ye satıyorlar. Thundem dedi: İade etmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam iadenin geçersiz olduğunu yazmışlar onuda anlamadım.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 8 Nisan 2022 #5 SirYesSir dedi: Hocam kendi sitesi çok pahalı ondan dolayı bu siteyi tercih ettim 12 TL'ye satıyorlar. Hocam iadenin geçersiz olduğunu yazmışlar onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum 26,99 TL'ye 1 aylık Nitro alırsan 2 aylık Game Pass Ultimate kodu veriyor diye biliyorum. Sizin için daha güvenli olur.
SirYesSir dedi: Hocam kendi sitesi çok pahalı ondan dolayı bu siteyi tercih ettim 12 TL'ye satıyorlar. Hocam iadenin geçersiz olduğunu yazmışlar onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum 26,99 TL'ye 1 aylık Nitro alırsan 2 aylık Game Pass Ultimate kodu veriyor diye biliyorum. Sizin için daha güvenli olur.
SirYesSir Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #6 kuyoshi dedi: Dostum 26,99 TL'ye 1 aylık Nitro alırsan 2 aylık Game Pass Ultimate kodu veriyor diye biliyorum. Sizin için daha güvenli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bulamadım ya internetten bakıyorum ama Nitro al yazıyorum hiçbir sayfa çıkmıyor direkt sayfasına girince de 10 dolarlık sayfa açılıyor.
kuyoshi dedi: Dostum 26,99 TL'ye 1 aylık Nitro alırsan 2 aylık Game Pass Ultimate kodu veriyor diye biliyorum. Sizin için daha güvenli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bulamadım ya internetten bakıyorum ama Nitro al yazıyorum hiçbir sayfa çıkmıyor direkt sayfasına girince de 10 dolarlık sayfa açılıyor.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 8 Nisan 2022 #7 SirYesSir dedi: Hocam onu bulamadım ya internetten bakıyorum ama Nitro al yazıyorum hiçbir sayfa çıkmıyor direkt sayfasına girince de 10 dolarlık sayfa açılıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden discord uygulamasını indirirseniz trye özel fiyatlandırma veriyor. Telefonda iseniz chrome ile deneyebilirsiniz. Buradan windows için indire tıklayınız..
SirYesSir dedi: Hocam onu bulamadım ya internetten bakıyorum ama Nitro al yazıyorum hiçbir sayfa çıkmıyor direkt sayfasına girince de 10 dolarlık sayfa açılıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden discord uygulamasını indirirseniz trye özel fiyatlandırma veriyor. Telefonda iseniz chrome ile deneyebilirsiniz. Buradan windows için indire tıklayınız..