Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Game Pass bedava olmuş, 3 aylığına birkaç maddeyle alınabiliyormuş. Ama ben yapamadım. O yüzden GittiGidiyor'dan satın aldım. Ama kodum hala gelmedi. Ödemeyi yapalı 4-5 saat olmuştur. Aldığım satıcı burada —> Xbox Game Pass PC 3 Ay (EA Play Dahildir) Gamepass - [AÇIKLAMAYI OKUYUN] Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Sizce ne yapmam gerek? Bekleyeyim mi yoksa şikayette mi bulunayım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2021
Merhaba arkadaşlar. Game Pass bedava olmuş, 3 aylığına birkaç maddeyle alınabiliyormuş. Ama ben yapamadım. O yüzden GittiGidiyor'dan satın aldım. Ama kodum hala gelmedi. Ödemeyi yapalı 4-5 saat olmuştur. Aldığım satıcı burada —> Xbox Game Pass PC 3 Ay (EA Play Dahildir) Gamepass - [AÇIKLAMAYI OKUYUN] Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Sizce ne yapmam gerek? Bekleyeyim mi yoksa şikayette mi bulunayım?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 29 Ekim 2021 #2 Zerisez dedi: Merhaba arkadaşlar. Game Pass bedava olmuş, 3 aylığına birkaç maddeyle alınabiliyormuş. Ama ben yapamadım. O yüzden GittiGidiyor'dan satın aldım. Ama kodum hala gelmedi. Ödemeyi yapalı 4-5 saat olmuştur. Aldığım satıcı burada —> Xbox Game Pass PC 3 Ay (EA Play Dahildir) Gamepass - [AÇIKLAMAYI OKUYUN] Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Sizce ne yapmam gerek? Bekleyeyim mi yoksa şikayette mi bulunayım? Genişletmek için tıkla... Ürünü silmişler galiba. Gittigidiyor ile iletişime geçin. Sanmıyorum ama isterlerse ödeme geçmişini kanıt olarak sunabilirsiniz.
Zerisez dedi: Merhaba arkadaşlar. Game Pass bedava olmuş, 3 aylığına birkaç maddeyle alınabiliyormuş. Ama ben yapamadım. O yüzden GittiGidiyor'dan satın aldım. Ama kodum hala gelmedi. Ödemeyi yapalı 4-5 saat olmuştur. Aldığım satıcı burada —> Xbox Game Pass PC 3 Ay (EA Play Dahildir) Gamepass - [AÇIKLAMAYI OKUYUN] Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Sizce ne yapmam gerek? Bekleyeyim mi yoksa şikayette mi bulunayım? Genişletmek için tıkla... Ürünü silmişler galiba. Gittigidiyor ile iletişime geçin. Sanmıyorum ama isterlerse ödeme geçmişini kanıt olarak sunabilirsiniz.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 Zerisez dedi: Merhaba arkadaşlar. Game Pass bedava olmuş, 3 aylığına birkaç maddeyle alınabiliyormuş. Ama ben yapamadım. O yüzden GittiGidiyor'dan satın aldım. Ama kodum hala gelmedi. Ödemeyi yapalı 4-5 saat olmuştur. Aldığım satıcı burada —> Xbox Game Pass PC 3 Ay (EA Play Dahildir) Gamepass - [AÇIKLAMAYI OKUYUN] Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Sizce ne yapmam gerek? Bekleyeyim mi yoksa şikayette mi bulunayım? Genişletmek için tıkla... Siz satın alım yaptıktan sonra ilan silinmiş gittigidiyorla iletişime geçin iade yaparlar.
Zerisez dedi: Merhaba arkadaşlar. Game Pass bedava olmuş, 3 aylığına birkaç maddeyle alınabiliyormuş. Ama ben yapamadım. O yüzden GittiGidiyor'dan satın aldım. Ama kodum hala gelmedi. Ödemeyi yapalı 4-5 saat olmuştur. Aldığım satıcı burada —> Xbox Game Pass PC 3 Ay (EA Play Dahildir) Gamepass - [AÇIKLAMAYI OKUYUN] Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Sizce ne yapmam gerek? Bekleyeyim mi yoksa şikayette mi bulunayım? Genişletmek için tıkla... Siz satın alım yaptıktan sonra ilan silinmiş gittigidiyorla iletişime geçin iade yaparlar.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Ekim 2021 #4 Gece olduğu için olabilir mi? En geç yarın gelir muhtemelen.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #5 ItsAllGoodman dedi: Gece olduğu için olabilir mi? En geç yarın gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam direk ilan kalkmış. Satıcı muhtemelen bazı kuralları ihlal etmiş o yüzden ilan silinmiş. Gelmez o kod yani.
ItsAllGoodman dedi: Gece olduğu için olabilir mi? En geç yarın gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam direk ilan kalkmış. Satıcı muhtemelen bazı kuralları ihlal etmiş o yüzden ilan silinmiş. Gelmez o kod yani.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Ekim 2021 #6 OSAYİSAMUEL dedi: Hocam direk ilan kalkmış. Satıcı muhtemelen bazı kuralları ihlal etmiş o yüzden ilan silinmiş. Gelmez o kod yani. Genişletmek için tıkla... Elindeki stok tükendiği için de kapanmış olabilir.
OSAYİSAMUEL dedi: Hocam direk ilan kalkmış. Satıcı muhtemelen bazı kuralları ihlal etmiş o yüzden ilan silinmiş. Gelmez o kod yani. Genişletmek için tıkla... Elindeki stok tükendiği için de kapanmış olabilir.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #7 ItsAllGoodman dedi: Elindeki stok tükendiği için de kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam muhtemelen dedim zaten Ama stok bitse arkadaş alamazdı bence. Bu satıcı teslim etmedi büyük ihtimalle bir kaç kişinin siparişini o yüzden kapandı bence.
ItsAllGoodman dedi: Elindeki stok tükendiği için de kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam muhtemelen dedim zaten Ama stok bitse arkadaş alamazdı bence. Bu satıcı teslim etmedi büyük ihtimalle bir kaç kişinin siparişini o yüzden kapandı bence.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 29 Ekim 2021 #8 ItsAllGoodman dedi: Elindeki stok tükendiği için de kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bu arkadasin dedigi gibi. Ben de son bir urunu aldigimda ayni sekilde yaziyor. O saticinin ismini, saticiya gore ama kismindan girip taratin bakalim, aktif ilani var mi baska?
ItsAllGoodman dedi: Elindeki stok tükendiği için de kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bu arkadasin dedigi gibi. Ben de son bir urunu aldigimda ayni sekilde yaziyor. O saticinin ismini, saticiya gore ama kismindan girip taratin bakalim, aktif ilani var mi baska?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 29 Ekim 2021 #9 Eğer ödeme kanıtınız varsa chargeback başvurusunda bulunun.