Gittigidiyor'dan ASUS X556UF Almak

Can D.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Ürün fiyatını hakediyor mu? Çok anlamıyorum laptoptan. Oyun olarak sadece FM2016 oynuyorum, onun dışında dizi, film, HDMI ile TV'ye bağlayıp maç izliyorum. Axess kartım da var, 100 lira da chip veriyor. Eğer bu fiyatlara daha iyisi varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Not: Bir de bu Gittigidiyor'dan hiç alışveriş yapmadım. Bir sıkıntı çıkar mı? Alışveriş yapan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittigidiyordan alışveriş yaparken üç şeye bak:
  1. Ürün Yorumları
  2. Mağaza Yorumları
  3. Mağaza Puanı

Laptop günlük işler için gayet yeterli. Skylake Ve GT 930M(Asla oyun için almayın!) seni idare edecek.

Arkadaşlar merhaba.
Ürün fiyatını hakediyor mu? Çok anlamıyorum laptoptan. Oyun olarak sadece FM2016 oynuyorum, onun dışında dizi, film, HDMI ile TV'ye bağlayıp maç izliyorum. Axess kartım da var, 100 lira da chip veriyor. Eğer bu fiyatlara daha iyisi varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Not: Bir de bu Gittigidiyor'dan hiç alışveriş yapmadım. Bir sıkıntı çıkar mı? Alışveriş yapan var mıdır?
Bilgisayar oyun haricinde ki günlük işlerde gayet yeterli olacaktır. @XerTech 'ın da dediği gibi GittiGidiyor'da önemli olan satıcının yorumları, puanı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı