Merhaba arkadaşlar, gitti Gidiyor'dan tronsmart spunky beat kulaklık aldım. YouTube'da kutu açılımı videoları izledim ve benim kulaklığımın kutusuyla videodaki kulaklıkların kutusu farklı kulaklık orijinal mi yoksa çakma mı bunu nasıl anlayabilirim test edebileceğim bir yöntem veya sorgulayabileceğim bir kod var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Gittigidiyor dan bir şey alınmaz. Ben de PS4 Slim aldıydım, normal PS4 gelmişti. Aynı donanıma sahip olduğu için dert etmedim. Muhtemelen senin ki de farklı bir model veya çakma. Almayın o siteden bir şey, aldırmayın.
Gittigidiyor'dan bir şey alınmaz. Ben de PS4 Slim aldıydım, normal PS4 gelmişti. Aynı donanıma sahip olduğu için dert etmedim. Muhtemelen senin ki de farklı bir model veya çakma. Almayın o siteden bir şey, aldırmayın.
Ben yanlış okumuş olabilirim sanırım. Aynı ise sıkıntı yok. Kutu olarak ellerine ne geçer ise ona koyup gönderiyorlar. Gittigidiyor satıcılarının çoğu böyle yapıyor.
Ben yanlış okumuş olabilirim sanırım. Aynı ise sıkıntı yok. Kutu olarak ellerine ne geçer ise ona koyup gönderiyorlar. Gittigidiyor satıcılarının çoğu böyle yapıyor.
Mağaza puanı yüksekti kötü yorumda görmedim ve üründe de bir sorun yok sadece kutusu Aliexpress'te satılanlarla aynı, alirken de 18-24 ay garanti yazıyordu garantisi konusunda biraz tereddütlüyüm umarım sorun çıkmaz umarım.