Gittigidiyor'dan laptop almak

GmaxTR

Centipat
Merhabalar ben taksit seçenekleri uygun olduğu için Monster'in kendi sitesi değil de Gittigidiyor üzerinden almak istiyorum. Bir sorunla karşılaşır mıyım? Herhangi bir sıkıntı da muhattabım Monster teknik servisi mi olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç farketmez. Monster yeterli güveni sağlayamadığı için öyle yapmış demek ki. GittiGidiyor, n11, Hepsiburada, webdanial bu tarz sitelere güvenip, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişin sonuçlandıktan sonra Monster ile muhattab olacaksın. GittiGidiyor'la değil!

Hiç farketmez. Monster yeterli güveni sağlayamadığı için öyle yapmış demek ki. GittiGidiyor, n11, Hepsiburada, webdanial bu tarz sitelere güvenip, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Ne alaka? Satıcı sadece ticaret yapar. Garantiyi üretici sunar.

İstediğin yerden alabilirsin.
Ne alaka? Satıcı sadece ticaret yapar. Garantiyi üretici sunar.

İstediğin yerden alabilirsin.
Yanlış kişiyi alıntılamışım. :) :) Acilen uyanmam lazım.

Son düzenleme:
Gittigidiyor güvenilir bir sitedir, ayrıca ürününün kaliteli bir şekilde eline ulaşmasını istiyorsan satıcı puanı yuksek bir satıcı seçilmelidir, ürünle ilgili sıkıntıda muhatabın satıcıdır, satıcıyla görüşebilirsin, alışverişte bir sıkıntı olursa Gittigidiyor ekibiyle görüşmen gerekir ki genelde sorun çıkmaz.

Hocam ben de gittigidiyordan monster aldım satıcı monster notebookun kendisidir bununla ilgili S.S.Sler var sitesinden bakabilirsiniz.
Yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Aralarında fiyat farkı yok fakat kampanya ile maxipuan ya da indirim olduğu için oradan aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı